OFFLINE

Heti kedvenc: a fekete combcsizma

2014. november 5., szerda 14:55

A celebek imádják a térd fölé érő csizmákat, néha még nyáron is ilyet hordanak. Ez a trend jó ideig csak az ő körükben volt menő, most azonban már a fast fashion boltok kínálatában is feltűnt ez a lábbeli. A hajtás után megmutatjuk, hogyan és mivel érdemes hordani. 

Ha nem elég merész, akkor ez az összeállítás tökéletes arra, hogy megbarátkozzon a combcsizmával. Aki akarja, a pulóvert lecserélheti egy hosszabb ingre, a farmert pedig egy leggingsre, és ha a borítéktáskába nem tud mindent beletuszkolni amire szüksége van, akkor akár egy divatos és nőies hátizsákba is átpakolhat. 

Bár miniszoknyával is fel lehet venni e heti kedvencünket, a rövidnadrág hideg időben jobb választásnak tűnik. Alkalomtól és kedvtől függően komolyabb és viccesebb inget, illetve blúzt felvehet hozzá, de ha inkább a pólóban érzi magát jobban, az is teljesen rendben van.  

Ugyan a mostanában divatos midiszoknyák eltakarják a csizma térd fölé érő részét, ez nem jelenti azt, hogy ne lehessen együtt hordani őket, a múlt században is divatos volt ez a párosítás, és ez most sincs másként. Ha még inkább meg szeretné idézni a pár évtizeddel ezelőtti divatot, akkor a szoknyához vegyen garbót.

Ha többet mutatna a lábából, pontosabban a csizmából, akkor vegyen hozzá egy szép, elegáns miniruhát. A megfelelő kabát és kiegészítők segítenek abban, hogy cseppet se hasson közönségesnek az összeállítás. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta