OFFLINE

Fokozódik a zokni-szandál trend

2014. november 5., szerda 07:52

A jezebel.com szerzői elszörnyedve sikoltottak fel, amikor meglátták, mire buzdít a Teva, és elképedésükkel csak egyetérteni tudunk: a kényelmes és praktikus szandálairól ismert márka ugyanis ahelyett, hogy azzal reklámozná portékáját, milyen jó benne kirándulni, egy olyan kampányanyagot készített, melyben divatosan akarja tálalni a vastag pamutzoknikkal kiegészített szandálokat.

A nyáron robbanó ronda szandál trendből a Teva is ki akarja venni részét, így világos, miért készítettek egész lookbookot arról, hogyan lehet méltósággal viselni ezt a kivételes stílust – videójukban a celeb-stylist, Elizabeth Stewart ad tippeket az érdeklődőknek, például azt állítja, ősszel is lehet sortot hordani, akár harisnyával is, a lényeg, hogy jó meleg zoknit (és szandált) húzzon az ember a fekete-fehér szetthez. Szerencsére azt is kiemeli, hogy a zoknit a harisnya fölé kell húzni, igaza van, alatta tényleg elég röhejes lenne...

A másik szett, amit a celeb-stylist ajánl, az egy farmerruha kardigánnal: Stewart szerint a kardigán csodásan fest zokni-szandállal, szerintünk azonban egyszerűen borzalmas a trottyosan letűrt, vastag, piszkosfehér pamutzokni a színes sportszandállal, agyonüt bármilyen összeállítást és igénytelen hatást kelt, hiába a Burberry öv és a Michael Kors kardigán.

De a Jezebel szerint sem szabad Stewartra hallgatni, mondván, Teva szandált akkor kell húzni, ha az ember kajakozni indul és gyorsan száradó lábbelire van szüksége, nem akkor, ha blézert és miniszoknyát visel – ezzel csak egyetérteni tudunk. A zokni csak hab a tortán, bár nekünk úgy tűnik, Budapesten komoly az érdeklődés eziránt a divat iránt – és most nem a divatbloggerekre gondolunk, bár közülük is húztak már páran sportzoknit a strandpapucshoz.

A Teva egyébként nem csak a szandált nyújtja a divatos megjelenéshez, hanem összeállt a Woolrich-csel, melynek puha zoknijait 65 dollárért lehet megvenni az Urban Outfitters oldalán: csodás párosítás, de ha tényleg tetszik önnek ez a trend, akkor se dőljön be ennek az árazásnak, talál megfelelő vastag zoknit olcsóbban is Pesten. Akárhogy is, ismét szavazhat, a szezonban már másodszor arról, menő-e a zokni-szandál páros vagy inkább ciki! Nos?

1395 szavazat 1147 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta