OFFLINE

Ki a hét legrosszabbul öltözöttje?

2014. november 4., kedd 13:20

Rég írtunk már a legrosszabbul öltözött celebnőkről, de most annyira belehúztak a különböző bemutatókon és gálákon a hírességek, hogy játszi könnyedséggel választottunk ki öt borzalmas szettet. Igazából már Anne Hathaway hálós szettje is kiveri a biztosítékot, de Rita Ora és a mindig tökéletesen elegáns Kerry Washington is kitett magáért. Részletek és szavazás a hajtás után!

Szerintünk messze Anne Hathaway ruhája a legrosszabb, melyen egy kiemelhető pozitívum sincs. Nyálkás moszatok és meztelencsigák ugranak csak be róla, meg a katonai álcahálók, akárhogy is, megértjük, hogy sehol nem közlik a tervező nevét. A színésznő egyébként november 3-án New Yorkban, az Interstellar című film premierjén viselte ezt a borzalmat.

Solange Knowles kicsit korábban, november elsején viselte Melbourne-ben Josh Goot 2015-ös resort kollekciójának ezt a kockás darabját: amikor a képeket nézegettük, még nem tűnt fel, hogy az énekesnő állapotos, de így már minden világos.

Ki a legrosszabb?

 • 74
  Anne Hathaway
 • 249
  Solange Knowles
 • 220
  Dakota Fanning
 • 58
  Kerry Washington
 • 33
  Rita Ora

A mindig csinos és visszafogott Dakota Fanning kék hálós koktélruháját viszont továbbra sem értjük, ő a 18. éves Accessories Council ACE Awards-ra ment tulajdonképp fehérneműben – nem is érezte túl jól magát a képek alapján.  Kerry Washington ugyanitt egy 90-es évekből ittmaradt kockás ruhát viselt, aminek pöttyös – vagy szegecses – berakása csak ront a helyzeten. Ötletünk sincs, hol kukázhatta ezt a darabot és azt sem értjük, miért lila kistáskát választott a barna színekben úszó ruhabalesethez.

Hozzá képest Rita Ora még egy kellemes jelenség, bár a bőszárú selyemegyüttes egyáltalán nem illik sem alkatához, sem stílusához. Mégis ebben kapcsolta fel a londoni Westfield Shopping Center karácsonyi világítását. Nézze meg a hét legelőnytelenebbül felöltözött celebnőit a galériában és szavazzon arra, aki ön szerint a lehető legjobban mellényúlt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta