OFFLINE

Így ünnepli a divatszakma a halloweent

2014. november 4., kedd 16:04

Az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ősi kelta hagyományokból kialakult, elsősorban angolszász országokban felkapott ünnep, a halloween, amit október 31. éjszakáján tartanak világszerte. Így a napokban is egymást érték az olyan események, amellyel a halotti kultusz illetve a boszorkányok és szellemek előtt tisztelegtek a különböző jelmezekbe bújt hírességek. A fashionista.com szerkesztői összeállítottak egy listát arról, hogy milyen figyelemfelkeltő és polgárpukkasztó kosztümökben ünnepeltek és honnan vették az inspirációt a divattervezők az elmúlt években.

A gyűjtést elnézve van egy-két visszatérő tervező, aki jól láthatóan minden évben komolyan veszi a kihívást és igazán extravagáns szerelésekben érkezik a halloween partikra, ilyen például a Dsquared tervezőpárosa, ők idén kövekkel kirakott szandálban, fekete-fehér szettben és a Kiss együttes ikonikus sminkjéhez hasonló álarcban érkeztek egy Los Angelesi-i eseményre. A duóhoz hasonlóan mindig kitesz magáért Zac Posen, Jeffrey Sebellia és Christiano Siriano is, az ő esetükben gyakran előfordult, hogy akár többször is átöltöznek egy este alatt a hatás kedvéért.

„Elton John „Rocket Man” jelmezében megyek idén. Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, de tegnap láttam Elton Johnt egy AIDS Alapítvány által szervezett koncerten és teljesen megihletett. Ő valóban minden idők egyik legnagyobb előadóművésze” – mondta a londoni székhelyű tervező, Misha Nonoo az idei kosztümjéről.

„Nyolc buliba megyünk idén. Az Óz a csodák csodájából öltözünk be, Michelle Dorothy lesz én pedig a Bádogember. Mindig nagyon vicces, ha összeillő párosként jelenünk meg" – árulja el idei ötletét a Cusnie Et Ochs egyik designere, Carly Cushine.

„Idén egy igazi Bollywoodi dívának, Aishwarya Rainak fogok öltözni. Mindig is tisztelettel és csodálattal voltam a gondosan kidolgozott ékszerek és ruhák iránt, ráadásul a nyolc éves kislányom is oda van az egzotikus dolgokért" – osztja meg a titkait az olvasókkal Rachel Roy, de nem gondolja máshogy Timo Weiland sem, aki barátjával Batman és Robinnak öltözött be idén októberben. Nézze meg a galériában, hogyan ünnepelnek a divatszférában és milyenek a legfelkapottabb jelmezek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta