Dedikált cipőkkel adakoznak a celebek

Bejelentették a celebcuccok eddigi legnagyobb árverését, vagyis hírességek használt cipőinek elárverezését – írja a Northfoto.com. A csaknem száz celeb jótékony célokra ajánlotta fel dedikált lábbelijét, amivel a Small Steps nevű brit jótékonysági alapítványt támogatják.  A galériában megnézheti, melyik edzőcipőjét ajánlotta fel Roger Federer, vagy hogy néz ki Joaquin Phoenix szarrá hordott Converse!

Az elmúlt egy évet celebek toborzásával töltötte a Small Steps, hogy minél nagyobb bevételt szedhessenek össze a szó szerint szeméttelepeken élő családok támogatására. A projekt elég hatékony stratégiát követhetett, mivel olyan nagy neveket sikerült bevenni a kezdeményezésbe, mint az egyébként is jótékonykodó Natalie Portman, Roger Federer, Andy Murray, Benedict Cumberbatch, Joaquin Phoenix, Gwen Stefani, Tom Hiddleton, Annie Lennox, Kelly Osbourne, Kate Moss és még egy rakás amerikai és brit híresség – az adományaikat összeszedtük a galériában.

Az első hasonló kezdeményezést egyébként 2011-ben indította az alapítvány, akkor még nem is gondolták, hogy három évvel később, 2014-ben ilyen sokan ajánlják majd fel többszázezer forintokat érő cipőjüket egy jó ügy érdekében. Az aukcióról még nem késett le, a cipőkre november kilencedikéig lehet licitáltni ezen az oldalon, ahol az adakozók teljes listáját is megtalálja.

  

Oszd meg másokkal is!
Mustra