OFFLINE

Dedikált cipőkkel adakoznak a celebek

2014. november 4., kedd 18:24

Bejelentették a celebcuccok eddigi legnagyobb árverését, vagyis hírességek használt cipőinek elárverezését – írja a Northfoto.com. A csaknem száz celeb jótékony célokra ajánlotta fel dedikált lábbelijét, amivel a Small Steps nevű brit jótékonysági alapítványt támogatják.  A galériában megnézheti, melyik edzőcipőjét ajánlotta fel Roger Federer, vagy hogy néz ki Joaquin Phoenix szarrá hordott Converse!

Az elmúlt egy évet celebek toborzásával töltötte a Small Steps, hogy minél nagyobb bevételt szedhessenek össze a szó szerint szeméttelepeken élő családok támogatására. A projekt elég hatékony stratégiát követhetett, mivel olyan nagy neveket sikerült bevenni a kezdeményezésbe, mint az egyébként is jótékonykodó Natalie Portman, Roger Federer, Andy Murray, Benedict Cumberbatch, Joaquin Phoenix, Gwen Stefani, Tom Hiddleton, Annie Lennox, Kelly Osbourne, Kate Moss és még egy rakás amerikai és brit híresség – az adományaikat összeszedtük a galériában.

Az első hasonló kezdeményezést egyébként 2011-ben indította az alapítvány, akkor még nem is gondolták, hogy három évvel később, 2014-ben ilyen sokan ajánlják majd fel többszázezer forintokat érő cipőjüket egy jó ügy érdekében. Az aukcióról még nem késett le, a cipőkre november kilencedikéig lehet licitáltni ezen az oldalon, ahol az adakozók teljes listáját is megtalálja.

  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta