Megint nagy kérdés a gumicsizma

Minden ősszel előkerül a téma: ciki a gumicsizma vagy van létjogosultsága a városban? Esetleg egyenesen menő? Sokak szerint biztos utóbbi, ugyanis rengeteg nőt látni újabban a mindenhol kapható bokagumicsizmákban, de érdekes módon az ellenzők is egyre többen vannak.

Az Asia Centerben speciel 3800 forintba kerülnek
Az Asia Centerben speciel 3800 forintba kerülnek

A múlt héten a Marcha Ballerina Facebook oldalán csaptak össze a felek, ahol pont fent említett bokagumicsizmákat reklámozták: a kommentelők egy része az áron akadt ki, egy része viszont magán a gumicsizmán, amit mindennapos viseletként hirdetett a cég.

Bevallom, nekem van ilyen gumicsizmám, és ha esős nap várható, van hogy felveszem: ez eddig kétszer történt meg, de mind a kétszer megbántam, mert végül nem volt özönvíz, egy átlagos városi esőt meg simán át lehet vészelni edzőcipőben is és valahogy nem éreztem magam jólöltözöttnek a fekete bokacsizmában. Azokat a nőket nem igazán értem, akik nap mint nap gumicsizmában tolják, mert nem valami kényelmes (túl lapos a talpa és ebben az időben már fázik benne a lábam) és nem is annyira szép, hogy bármivel fel lehessen venni. Szerintem. És ön szerint? Most akkor lehet gumicsizmát hordani a városban akár minden nap, vagy a rövid szárú fazon is rém kellemetlen még esőben is? Szavazza meg, dőljön már el végre ez a kérdés!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2338) (2691) Ciki!
Mustra