Melyik tervezőé a menőbb Adidas kollekció?

Akihez közel áll az idei szezon egyik slágereként emlegetett sportos stílus, de már unja az Alexander Wang és a H&M kollekciója körüli felhajtást, annak kiváló alternatívát kínál az őszi-téli időszakra az Adidas Originals, akik két sztárdesignerrel is kollaboráltak idén. A márkától persze nem áll távol a divatházakkal való együttműködés, dolgoztak már együtt az utóbbi időben többek között a Dior ház vezető tervezőjével, Raf Simonsszal, Yohji Yamamotóval, Rick Owensszel és a zenésszel, Pharrel Williamsszel is – írja a style.com az újdonságokra nyitott márkáról.

Már nem kell sokat várni a Moschino kreatív igazgatójának legújabb Adidas gyűjteményére, ami október 31-től lesz kapható a kijelölt márkaboltokban ás webáruházakban. Jeremy Scott már évek óta az Adidas egyik kedvenc vendégtervezője, így nagyjából tudtuk, hogy mire számíthatunk a merész formákat és látványos elemeket előszeretettel használó tervezőtől.

A különcségéről ismert Scott ezúttal is hozta a formáját, a kollekcióban helyet kapott a már ikonikusnak számító szárnyas edzőcipő, de a tervezőnek hála nem maradunk necchálós, kapucnis, aranyszínű és flitteres sportcuccok nélkül, ahogy menő lesz a magassarkú tornacipő és a túlméretezett hátizsák is a szezonban. Bár a gyűjtemény nem sokban tér el a tervező eddigi Adidasnak készített munkáitól, azért várhatóan hamar bekerül a divatmániás Intagramozók ruhatárába az állatmintás játszósruha, a flitteres dzsörzé-szett, az Adidas cipőkkel telenyomott kabátruha és a vastag gumírozású piros miniszoknya is.

A másik vedégtervező, Mary Katrantzou régi kedvencünk: az ő és az Adidas közös gyűjteménye még egy remek ürügy arra, hogy idén anélkül lépjünk sportos cuccokban az utcára, hogy tényleg a tornaterembe indulnánk. A brit székhelyű, görög származású tervező már a tavaszi divathéten is sokkolta a közönséget azzal, hogy óriási edzőcipőket nyomott designerruháira. A virágmintás edzőcipő-anyagokat imitáló miniruhákat akkor méregdrágán, átlagosan 105-499 ezer forintért árulta az üzletekben.

Kié a menőbb Adidas kollekció?

November 15-én várhatóan ennél jóval barátibb áron csaphatunk majd le az arany tüskékkel feldobott rózsaszín, lila és zöld színű lábbelikre és a neoprénből készült pulóverruhákra, melyekre absztrakt virágokat, csíkokat és fűzőket nyomott a tervező.

Mary Katrantzou erősre sikeredett, nőies kollekciója várhatóan nem mostanában fog kikopni a divatból, de nézze meg a teljes anyagot a galériában és szavazzon kedvenc Adidas kollaborációjára!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra