Heti kedvenc férfiaknak: steppelt dzseki

Mióta beszereztem a steppelt kabátomat (körülbelül egy éve), azóta le sem lehet rólam robbantani. Hogy mit szeretek benne? Hogy rendkívül sokoldalú: egy inggel a hűvösebb nyári estéken is tökéletesen működik, ha viszont ősziesre fordul az időjárás, csak aláveszek egy pulóvert és kész! Nagy hasznát veszem amiatt is, hogy minden stílussal működik: ha éppen sportosabb napot tartok, ahhoz is tökéletesen passzol, de nem mutat furán akkor sem, ha egy munkahelyi találkozó miatt elegánsabbra veszem a figurát. Nem hiszi? Nézze meg a lenti montázsokat!

Sportosan

A legtöbbször én is így viselem, valahogy idén őszre engem is megfertőztek a lazább ruhadarabok: míg egy évvel ezelőtt zakóban és V-nyakú pulóverben nyomtam végig az októbert és a novembert, 2014-re ezeket leváltották a kényelmes felsők és a szaggatott farmerek. Utóbbival vigyázni kell, mert könnyen lesz filléres az összhatás. Imádom, hogy trend lett a sportcipő, nincs is annál kényelmesebb.

01
reklámfotó

Elegánsan

A sötétkék színű steppelt kabát tudatos választás a részemről. Ha viszont Ön sokszor hord farmert és nem szeret tetőtől talpig ugyanabba a színbe bújni, olvassa el egy október eleji posztomat, amiben segítek változatosan öltözni. A sötétkék remekül néz ki burgundival és mustársárgával is – mivel mindkettő klasszikus őszi szín, nem sokat kell keresgélnie a boltokban, ha ilyen ruhadarabokra vágyik.

02
reklámfotó

Normcore

Nem tudja, mi fán terem a normcore? Sebaj, ezt is megírtuk már (ide kattintva elolvashatja, ha lemaradt). Az egyik jelszó a „csak semmi csicsa”, így ha ennek a trendnek szeretne behódolni, kerülnie kell a feltűnő, statement darabokat.

03
reklámfotó
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek