OFFLINE

Kvíz: mennyit tud a mindennapi divatról?

2014. október 27., hétfő 15:38

94935639
Fotó: Bloomberg / Europress / Getty

Ha a fontosabb azonosítóinkat (személyi igazolvány szám, TAJ-szám, stb.) nem is tudja mindenki fejből, azért a ruhaméretével tisztában van. A bátrabbak már az internetről is rutinnal rendelnek ruhákat, az igazi fanatikusok pedig fejben átváltanak bármilyen méretet egy másikra. Felmerül azonban a kérdés: tudjuk, hogy férfiként az ingünk miért pont 38-as számozást kapott és az ugyanekkora számozású cipőhöz vajon hány centiméteres láb tartozik? Hogy a melltartók méretezéséről már ne is beszéljünk...

Ebben a kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, ön mennyire van tisztában a mindennapi jelölésekkel. Ha végigért a teszten és valamit nem tud, hogy miért pont annyi, guglizzon rá: egy dologgal okosabb lesz!

Minden kérdés megválaszolására 17 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta