OFFLINE

Kaliforniai stílusban utazik a Levi's

2014. október 25., szombat 16:43

A Levi's is megtartotta szokásos őszi-téli ruháinak bemutatóját, így végre az ő kínálatukat is be tudjuk mutatni rendesen. A hajtás után talál képeket!

Ebben a szezonban is Kalifornia inspirálta a márka tervezőit, ezen belül is főként a Venice Beach, a Yosemite völgy, a természet, a gördeszkázás, a hegymászás és a szörfözés. Újdonság az 522-es farmer megjelenése a férfi kollekcióban és az 501-es boyfriend stílusú farmer a nőiben, mely sokféle színben, különböző koptatással kapható. Idén ősszel debütál a vízlepergetős kordbársony és a bicikliseknek tervezett Commuter kollekció is tovább bővül innovatív szövetekkel, melyek vízállóak és szennyeződést taszítóak. Emellett van a márkának egy gördeszkás kollekciója is, mely erős és lélegző anyagokból készül, hogy használói szabadon mozoghassanak.

A nőknek talán a Revel farmerek a legérdekesebbek, melyek a 2010-es Curve ID kokkelcióhoz kapcsolódnak, de annyiban még jobbak az alakkövető nadrágoknál, hogy négyirányú sztreccs anyagból készül és rendelkezik egy memóriával, ami megtartja viselője formáit. Ennek a memóriának a hiányában más farmerek a viseléstől elveszítik formájukat, de ez a farmer tökéletesen illeszkedik tulajdonosára többszöri viselés után is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta