Kaliforniai stílusban utazik a Levi's

A Levi's is megtartotta szokásos őszi-téli ruháinak bemutatóját, így végre az ő kínálatukat is be tudjuk mutatni rendesen. A hajtás után talál képeket!

Ebben a szezonban is Kalifornia inspirálta a márka tervezőit, ezen belül is főként a Venice Beach, a Yosemite völgy, a természet, a gördeszkázás, a hegymászás és a szörfözés. Újdonság az 522-es farmer megjelenése a férfi kollekcióban és az 501-es boyfriend stílusú farmer a nőiben, mely sokféle színben, különböző koptatással kapható. Idén ősszel debütál a vízlepergetős kordbársony és a bicikliseknek tervezett Commuter kollekció is tovább bővül innovatív szövetekkel, melyek vízállóak és szennyeződést taszítóak. Emellett van a márkának egy gördeszkás kollekciója is, mely erős és lélegző anyagokból készül, hogy használói szabadon mozoghassanak.

A nőknek talán a Revel farmerek a legérdekesebbek, melyek a 2010-es Curve ID kokkelcióhoz kapcsolódnak, de annyiban még jobbak az alakkövető nadrágoknál, hogy négyirányú sztreccs anyagból készül és rendelkezik egy memóriával, ami megtartja viselője formáit. Ennek a memóriának a hiányában más farmerek a viseléstől elveszítik formájukat, de ez a farmer tökéletesen illeszkedik tulajdonosára többszöri viselés után is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek