Hordja már most a tavaszi trendeket!

Nemrég megmutattuk, hogy melyek azok a meghatározó trendek, amik várhatóan divatba jönnek majd a következő szezonban. A fashionista.com szerkesztői szerint azonban bemutattak olyan trendeket is a 2015-ös tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathéten, melyeknél szerencsére egyáltalán nem kell megvárnunk míg újra felmelegszik az idő. Ezen felbuzdulva körbenéztünk, hogy milyen szereléseket kapni a hazai fast-fashion üzletekben. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen alapdarabokat szerezhet be már most a tavaszi-nyári kollekciók közül!

1. Cukorka színű műszőrmék

Ilyen kislányos szerelésekben gondolkodott a következő szezonra többek között Sonia Rykiel és Giambattista Valli is. Az utcai divatba is beillesztett puha kabátok elsősorban púderrózsaszín és Barbie-kék árnyalatokban lesznek menők 2015-ben, ilyen színben az Asosnál már 16.890 forintért talál hasonló kék kabátot, a Topshopnál viszont 104.890 forintot is elkérnek egy fehér-rózsaszín darabért. A hazai fast-fashion boltok a menő online butikokhoz képest kevésbé voltak bevállalósak, a Zarában egy pamut anyaggal bekevert pink műszőrme kabát 29.995 forintba kerül, míg a H&M-ben 17.990 forintot kérnek egy barna színű darabért.

2. Fekete-fehér kockás szerelések

A klasszikus kockás szövethez nyúlt a szezonban többek között Oscar de la Renta, Diane von Fürstenberg és az Altuzarra is. Ezt a trendet mi is könnyen lekoppinthatjuk a luxus divatházaktól, ugyanis a svéd H&M-ben már 5990 forintért találtunk fekete-fehér, illetve sötétkék kockákkal díszített inget. A Zarában és a Mangóban viszont átlagosan 9995 forintról indulnak az ilyen felsőrészek.

3. Visszatér a Rave-korszak

A kilencvenes évek egyik legnevetségesebb trendjét a New York-i tervezők közül Jeremy Scott, a Marc by Marc Jacobs, az Ashish, valamint a londoni Fjodor Golan is visszalehelné a divatba. Erre a hullámra még nem igazán készültek fel a hazai üzletek, de pár héten belül valószínűleg mindent ellepnek majd a hologrammos cipők, infantilis kiegészítők és fényes anyagokból készült ruhák. A Zarában egy sárga műszőrrel díszített táska 7995 forintba kerül, de ugyanennyit kérnek egy feltűnő rózsaszín nyakláncért is. A spanyol Mangóban 11.995 forintot kell otthagynunk egy ezüst színű táskáért, itt a nyakláncok átlagosan 6995 forintba fájnak.

4. Tetőtöl-talpig farmerben

Számos divatház látott fantáziát a strapabíró, klasszikus anyagban, mint például a Dolce & Gabbana, Adam Selman, a Gucci vagy Stella McCartney. Abból még valóban nem lehet akkora baj, ha befektetünk egy minőségi, farmerből készült darabba. Így látta ezt a Topshop is, ahol 16.890 forintot kérnek egy farmer szoknyáért, egy kertésznadrág 17.995 forintba kerül a Mangóban, a Zarában pedig 9995 forintot kell otthagyni egy kötényruháért. A H&M farmeringekben erős, ott átlagosan 6990-8990 forintért lőhetünk ilyen blúzokat.

5. Sportos cuccok

Valószínűleg akkor sem ússzuk meg a következő szezon egyik legmeghatározóbb trendjét, ha egyáltalán semmi közünk a sportokhoz. A sportruházat és azok innovatív anyagai ihlették meg a szezonban többek között Alexander Wang-et, a Rag&Bone-t valamint a Public Shool tervezőit is, akiket a neccháló ihletett meg. Sportos, de nőies szerelésekkel készültek a fast-fashion boltok is, a Zarában egy búvárruhára emlékeztető felsőrész 6995 forintba kerül, míg egy nyaklánccal feldobott sportos pulóverért 9995 forintot kérnek. A Mangóban 6995 forintot kell otthagynunk egy játszósnadrágért, a H&M-ben pedig 8990 forintba kerül arany színű tornacipő. Nézze meg a galériában, hogy milyen könnyen követheti a jövő nyári trendeket akár már idén télen!

Oszd meg másokkal is!
Mustra