OFFLINE

Az edzőcipő sem feltétlenül unalmas

2014. október 17., péntek 09:35

A Central European Fashion Days-en nem csak a divatbemutatókat néztük meg, hanem a jól öltözött közönségre is figyeltünk: a cseh Silvia például erőlködés és fölösleges feltűnősködés nélkül volt nagyon csinos, és annak ellenére, hogy talpig feketében van, cseppet sem tűnik unalmasnak. Vegyen példát róla!

Silvia

Szombatra mindenütt megszűnik a csapadék, és ismét a napsütés kerül az előtérbe, bár időnként még kisebb felhők zavarhatják a napos időszakokat – írja az Időkép. Délután 16-20 fok köré melegedhet a levegő. Vasárnap napközben többnyire a napsütésé lesz a főszerep, 16-21 fok várható. A hét elején reggelente ismét megjelenhetnek a ködfoltok, napközben pedig akár 20 fok feletti értékeket is mérhetünk.

Silvia fekete szettjének titka a rétegezés, és a különleges szabásvonalak keverése: jó döntés, hogy a táskája nem fekete, de nem is túl világos ahhoz, hogy kilógjon az összeállításból. Az edzőcipő nem csak kényelmes, de ad egy fiatalos löketet is a sötét ruháknak: bár önök a múltkori posztunknál a Facebookon általában pont a cipőt kifogásolták, mi kifejezetten szeretünk sportos lábbelit szoknyával viselni, akárcsak Silvia.

Kabát, táska és ruha: H&M

Cipő: Nike

Átlátszó nyaklánc: love esthatic blogról

Ezüst láncok: H&M

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta