Retinaszaggató sellőruhában nyomultak a celebnők

Mindig fura az, amikor egy ruhát elnézve arra gondolunk, ezt biztos senki nem fogja hordani, aztán később két celebnőn is viszontlátjuk. Ez történt a 2006-ban alakult Lady Antebellum énekesnőjével, Hillary Scottal és Lindsay Lohannel is: mindketten ugyanazután a csillogó, meghatározhatatlan színű, testre tapadó ruha után nyúltak mielőtt megjelentek egy eseményen. Mivel elég rövid poszt lenne, ha csak ők szerepelnének benne, kerestünk még két párost, akik hasonló szettet vettek fel, ön pedig eldöntheti, kinek állt jobban!

Hillary Scott vs. Lindsay Lohan

Kin jobb a ruha?

Az első duó a már beharangozott ruhát vette magára. Hillary Scott bandájával, a Lady Antebellummal a Best of Me (Vissza hozzád) premierjére vette fel ezt a csodát. Aminek örülünk, hogy nem fekete vagy nude cipőt vett fel hozzá: Scott egy padlizsánszínű, fűzős bokacsizmát húzott a lábaira. Ékszerek közül csak egy – meglepő módon csillogó – gyűrű és fülbevaló volt rajta, táskát nem vitt magával, körmeit pedig sötét színűre festette. A haja kicsit fura volt, a sminkjét viszont eltalálták, azt pedig el nem tudjuk képzelni, hogy milyen érzés lehet egy ilyen, flitterekkel durván megpakolt ruhát viselni.

Lindsay Lohant természetes közegében, egy afterpartin fotózták le. Azt tudjuk, hogy a celebnő szereti két végén égetni a gyertyát – úgy tűnik, ezt a szettjeinél is beveti. Elég csak a cipőjére nézni, ami ugyanabban a - közel 200 - színben pompázik, mint a ruhája. Az biztos, ha Lohan így tekerne haza, a rendőrök nem büntetnék meg láthatóságimellény-használat nélkülözése miatt. Ékszerek közül csak pár decens darabot vett fel.

Nessa vs. Taylor Swift

Kin jobb a piros-fehér?

A kínos dolgok legkínosabbika: nincs is cikibb, mikor valaki direkt nem ruhában megy egy eseményre, nehogy szembefusson vele ugyanaz, hanem külön rakja össze az alsó- és felsőrészt, majd bumm: viszontlátja valakin az ötletét. Ezt kellett átélnie Nessának (mi sem ismerjük őt – a szerk.) és Taylor Swiftnek, amikor ellátogattak az iHeartRadio fesztiváljának estéjére. Nessa fekete wedge sneakers-t vett fel (még létezik ez a cipő?) és a körmeit is ilyen színűre festette. A vörös felsliccelt ceruzaszoknyát egy mintás fehér-szürke crop toppal vette fel – úgy tűnik, Nessa annyira beleszeretett a 2013-as év végi trendekbe, hogy meg is maradt náluk.

Taylor Swiftben benne van az X – már ami a lábait illeti. Swift nemrég megkapta élete első (és reméljük, utolsó) Vogue-címlapját, ahhoz képest viszont – finoman fogalmazva – nem igazán trendszetterként mutatkozik eseményeken. A fekete-fehér cipőt tényleg csak akkor vetik be a celebek (és stylistjaik), amikor semmi más nincs kéznél – itt azért ezt nehezen tudjuk elképzelni. Swift biztos, ami biztos alapon körmeit és ajkait is bordóra festette, a cicás tus pedig még jobban ráerősít csodálkozó tekintetére.

Fan Bingbing vs. Gugu Mbatha Raw

Kinek áll jobban?

Ismeri a Delpozo nevű márkát? Fan Bingbing és Gugu Mbatha Raw igen és nemcsak ismereteik, de ízlésük is közös: ugyanazt a ruhát vették fel. Az időzítést tekintve Bingbing nyert, hiszen ő már májusban viselte az X-Men egyik ázsiai premierjére. A ruhához, amin annyi minden történik, mint Magyaroszággal a 20. században, nehéz és felesleges is felöltözni: a celebnő csak egy órát és néhány ékszert vett magára, a sminkje pedig olyan volt, mint bármikor máskor. A nyelvtörő-feladványnak is beillő nevű Gugu Mbatha Raw a Beyond the Lights premierjén, a Torontói Filmfesztiválon jelent meg ebben a ruhában. Az angol színésznő táskát nem vitt magával, egy pici gyűrűt viszont igen. Elképzelni sem tudjuk, hogyan marad fent ez a ruha a testen, de mivel nem volt villantás, így elég megbízhatónak tűnik. A smink természetesre sikerült és a fülbevalók is szépek. Önnek ki jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek