OFFLINE

Vicces fotókkal tanítják a divatbakikat

2014. október 11., szombat 10:09

Ha divattanácsokról van szó, általában kétfajta poszt létezik: vagy úgy építik fel a koncepciót, hogy megmutatják, mit mivel érdemes viselni, vagy végeláthatatlan tiltólistát készítenek. Előbbi szerintem hasznosabb, mint az utóbbi – kivéve, ha vicces formában tálalják! Nemrég futottam be a TheBoldItalic nevű oldalon Jessica Saia és Isla Bell Murray közös munkájába (a levelezésből egyébként kiderült, hogy Saia fél évet Budapesten töltött, itt járt egyetemre), amelyben egy srácon mutatják be, hogy mit hogyan kell és hogyan tilos viselni. Minden ruhadarab esetében van egy Do (Így csináld!), egy Don't (Így ne csináld) és egy Please Don't (Kérlek, ne csináld) fázis, amelyeket egy-egy képpel szemléltetnek. Ha eddig gondot okozott az, hogy soha nem tudta eldönteni, mi az, ami már nem fér bele: hát íme! A posztunkba négy képet válogattunk be, a többit pedig ide kattintva találja.

A felsők

TshirtMain02.png
Fotó: TheBoldItalic

A napszemüvegek

SunglassesMain04.png
Fotó: TheBoldItalic

A szandál és a zokni

SandalsMain.png
Fotó: TheBoldItalic

A rövidnadrágok

JortsMain.png
Fotó: TheBoldItalic
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta