OFFLINE

Nézegessen csúnyapulcsiban idiótán pózoló családanyát

2014. október 11., szombat 13:35

Nem mindennapi hobbija van a 45 éves Dob Rottumnak. A háromgyermekes anyuka órákat tölt el azzal, hogy a használtruha-üzletekben talált pulóvereket karácsonyi csúnyapulcsikká alakítsa át. Amivel egyébként több-kevesebb sikerrel mi is megpróbálkoztunk, bár egy dolog igaz: Rotummal ellentétben mi nem adtuk el. A nő "Deb's Handmade Ugly Tacky Christmas Sweater" (Deb kézzel készített karácsonyi csúnyapulcsijai) néven eBay fiókot üzemeltet, ahova - a többi eladó cucca mellett - feltölti az elkészült "remekműveket" is.

 

Ha ez önmagában nem lenne elég borzasztó, vessen egy pillantást a lenti galériánkra, ugyanis a hölgy minden felsőben készít magáról egy fotót, amin ugyanabban a pózban áll és ugyanazzal az arckifejezéssel néz a kamerába. A tavalyi év eladásainak sikerén felbuzdulva idén már korán elkezdte a készülődést, ha pedig ön is szeretne egyet belőlük, ide kattintva beszerezhet egyet potom húszezer forintért. Mondjuk szerintünk vicces, amit csinál.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta