OFFLINE

Heti kedvenc: a kabátnak is beillő kardigán

2014. október 8., szerda 09:45

Egyre hűvösebb az idő, de azért nem kell mindig kabátban járni. Egy vastag kardigán jó megoldás őszre, de télen második rétegnek is tökéletes. A hajtás után megtekintheti, hogy mivel érdemes kombinálni ebben a szezonban. 

A póló, farmernadrág és csizma hármasa valószínűleg soha nem megy ki a divatból, hiszen igazi alapdarabokról van szó, és biztosan mindenkinek lapul egy-egy kedvenc darab a szekrényében. Mivel egy egyszerű összeállításról van szó, érdemes feltűnőbb, különlegesebb kiegészítőket választani, ha nem akar beleolvadni a tömegbe. 

A fehér blúz és a fekete nadrág párosával sem lehet nagyon mellényúlni, de az egyszerű szövet nadrágot néha nyugodtan le lehet cserélheti egy (mű)bőrből készült darabra, ez ugyanis még mindig divatban van az itthon is kapható márkák kínálata alapján. A belebújós cipő ehhez képest egy viszonylag új őrület, de ebből is legalább egy párat érdemes beszerezni, a bőr(hatású), fekete színű anyagból készültek például nagyon jól kombinálhatóak.

E heti kedvencünk természetesen kevésbé lezser szettekhez is remekül illik. A garbó a szezon egyik nagy visszatérője és a bővebb szárú nadrágokon át a ceruzaszoknyákig sok mindennel hordható. Most a szoknyás megoldásra mutatunk egy példát. 

A rövidnadrágot ősszel és télen is lehet hordani. Persze nem árt, ha legalább részben tartalmaz gyapjút és van egy csomó meleg harisnyája is. A réteges öltözködés jegyében pedig nyugodtan vegyen pulóvere alá blúzt, ami lehet egyszínű, de akár mintás is, ha éppen úgy tartja kedve. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta