Azonnal elkeltek a Lagerfeld Barbie-k

MTI0OTA3NDU2MjU3MTI2Mzcw
net-a-porter.com

Karl Lagerfeld hivatalosan is a szezon egyik legfelkapottabb termékévé léptette elő a Mattel vállalat zászlóshajóját, a Barbie babát. A 81 éves tervezőre emlékeztető szőke hajú baba limitált szériában hétfőn került a Net-a-Porter online üzletébe, ahonnan szinte azonnal elkapkodták a 200 dollárra (49.300 forint) beárazott Lagerfeld Barbie-t – írja a fashionista.com a kihagyhatatlan lehetőségről.

A rekordgyorsasággal eladott termékből sajnos csak mindössze 999 darabot dobtak piacra, de nem kell csüggedniük a megszállott és tehetős divatmániásoknak, ugyanis az ikonikus fekete szerelésbe bújtatott baba nemsokára felbukkan az eBayen is, ahol az eredeti ár többszörösét is elkérik majd az szemfüles eladók. A legkisebb ajánlattétel várhatóan 900 dollárról (221. 845 forint) indul majd, ami felkúszhat akár 3500 dollárra (862.733 forint) is a napokban.

Amennyiben inkább ön öltözne Barbie babának, azt is megteheti az ősszel, ugyanis a hazánkba is szállító Nordstrom polcain is találni Barbie ruhakollekciót, jövő nyárra pedig a Moschino látta el inspirációval a fast-fashion üzleteket, így garantáltan találunk majd efféle szereléseket a Zara és a H&M kínálatában is elkövetkezendő hónapokban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek