OFFLINE

Vegyen miniruhát a napos hétvégére!

2014. október 3., péntek 08:51

Egyre közelebb az év vége, ennek örömére egy talpig Asia centeres ruhákba öltözött modell segítségével mutatjuk be, hogyan lehet divatosan tűrni a változó őszi időt!

Dóri

Pénteken eleinte még sok lesz a felhő, délután azonban már hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap.Hajnalban 8-13, délután 14-20°C várható – írja az Időkép. Szombaton már hosszabb napos időszakokra számíthatunk, de elszórtan továbbra is kialakulhat kisebb eső, zápor, a csúcshőmérséklet 15 és 20°C között alakul. Vasárnap hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, de néhol kialakulhat egy-egy zápor. 

A kellemes időben nyugodtan lehet még miniruhát venni – persze leginkább harisnyával –, a dzseki pedig jól jön egy kisebb eső vagy az esti lehűlés idején is. Hiába van ősz, azért nem kell talpig feketébe burkolózni: a bézs minden árnyalata nagyon elegáns, a rózsaszín ruha pedig egy kis vidámságot csempész a hétvégébe.

Dzseki: 6990 forint, Asia Center, Wink & Sport

Ruha: 3800 forint, Asia Center, MK áruház

Bézs kötött sál: 1600 forint, Asia Center, MK áruház

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta