OFFLINE

Menő vagy ciki a Louis Vuitton lyukacsos táskája?

2014. október 2., csütörtök 10:47

Ha el kell képzelnie az L és a V betűket egymás mellett, akkor önnek is a Louis Vuitton ikonikus monogramja jut eszébe, ugye? Gondolná, hogy ez a betűpár idén 118 éves? 1896-ban Georges Vuitton használta először a francia divatház táskáin, hogy édesapja előtt lerója tiszteletét. Idén – a divatcég 160. születésnapja alkalmából – Nicolas Ghesquière művészeti vezető hat embert – többek között a Chanel és a Fendi atyját, Karl Lagerfeldet; a híres cipőtervezőt, Christian Louboutint és a Comme des Garçons alapítóját, Rei Kawabukót – kért fel, hogy gondolják újra a híres monogrammot.

Segítünk: a baloldali a táska
Segítünk: a baloldali a táska
Fotó: Louis Vuitton / Getty Images

Bár Lagerfeld LV mintás bokszzsákja is szemrevaló, mi mégis inkább Rei Kawabuko táskája mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Az egy dolog, hogy divat címszóval már rengeteg butaságot láthattunk, ez viszont mindenen felülkerekedik: lyukas táska! Mekkora ötlet! Az egy dolog, hogy nekünk egy lyukas ementáli sajttömb jut róla eszünkbe, de gondolná, hogy közel 3000 dollárt (még forintban is sok lenne, de amúgy átváltva 720 ezerbe kerül) kérnek érte?

A legjobb, ahogy a ronda, barna, bélésként szolgáló, kivehető zsák kikandikál a lyukakon, pont olyan, mintha a táskát szétrágta volna valami kártevő, de sajnáltuk volna kidobni. Ön mit gondol? Ha ön alig várja, hogy az októberben a boltokba kerülő táskát magáénak tudhassa, nyomjon egy Menőt, ha viszont csak ül és néz, hogy ez most mi, akkor kattintson a Cikire!

1275 szavazat 1063 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta