OFFLINE

Heti kedvenc: hordjon bő szárú nadrágot ősszel is

2014. október 1., szerda 15:19

Már tavasszal is írtuk, hogy eljött az ideje azoknak, akik unják a szűk szövetnadrágokat és farmereket, ugyanis a bő szárú nadrág szépen visszakúszott a divatba. És ez nem csak egy egyszezonos fellángolás volt, igaz, most az élénkebb színű darabok helyett a feketék és a szürkék tűntek fel a boltokban. 

Ha nem akar kiöltözni, akkor nincs másra szüksége, csak e heti kedvencünkre, egy kényelmes – akár feliratos, akár sima – pólóra, egy hosszú kardigánra és az annyira divatos és kényelmes papucscipőre.

Egyre hidegebb az idő, és az ing és pulóver párosa szinte bármivel hordható, például egy bő szárú nadrággal és edzőcipővel is. Ha ez sem elég, akkor jöhet egy lazább, vagányabb gyapjúkabát is. 

A hasvillantós pólók és blúzok ideje még nem járt le, és a bő nadrághoz tényleg nagyon jól illenek. Különleges eseményekre, bulizáshoz ajánlott ez az összeállítás, így a kiegészítőket is ennek megfelelően kell összeválogatni. 

E heti kedvencünk nemcsak lapostalpú cipőkkel hordható, sőt. A mintás felső helyett természetesen egy egyszerű fehér inget is felvehet, de ha leveszi a blézert, akkor jobban működik az összeállítás egy különlegesebb blúzzal.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta