Jobban áll Lily Allennek a fura Chanel-ruha?

Ami egyébként úgy áll a viselőjének, mintha az konfettiben fetrengett iskoláslány lenne. Ezt nem mi mondtuk, hanem még ön februárban, amikor arról kérdeztük, mi ugrok be önnek Diane Kruger szettjéről. Azért a diszkós matador is elég sok szavazatot begyűjtött, a dobogó harmadik fokán pedig azok zsúfolódtak össze, akik szerint a színésznő még így is csodásan fest. Ami történt, megtörtént, ennél sokkal érdekesebb, hogy nemrég Lily Allen ugyanebben a ruhában ment el vacsorázni, tálcán kínálva a kérdést: vajon melyiküknek állt jobban?!

A választ ismét önre bízzuk, kattintson a szimpatikus celebnő nevére a lenti szavazódobozban. És ha már itt van, választhat győztest két másik páros esetében is, akik egyébként a pirosas színek mellett tették le a voksukat.

Sarah Paulson vs. Fan Bingbing

Kin jobb a masnis ruha?

Carolina Herrera álmodta meg azt a ruhát, amit (legalább) két celebnő, Sarah Paulson és Fan Bingbing is magára öltött – igaz, két teljesen más célú rendezvényre. Paulson az Emmy-n nyomult ebben a diszkréten dekoltált rózsaszín ruhában, amit trükkösen arany és ezüst ékszerekkel is kiegészített. Bár a ruha kivágása elég sok mindent mutat, valahogy mégsem hat közönségesen – vannak olyan hírességek, akik garbóban is elég olcsó hatást keltenek. A masnis megoldást imádjuk, a szoknyarész hossza miatt pedig egyikőjük cipője sem látszik, így egyenlő eséllyel indulnak az ön szavazatáért. Paulson sminkje egyébként egész jól sikerült és a haja is szép.

A legcukibb nevű celeb, Fan Bingbing egy tévémárka legújabb készülékét promotálta az estélyiben, amit ő inkább sötétebb ékszerekkel egészített ki. Vagy mert szemérmes, vagy azért, mert pont nem az, de ő a dekoltázsából kevesebbet mutatott: az átgombolásnak köszönhetően bár a bőrfelület kevesebb volt, azért a mellek kaptak egy kis passzírozást.

Katy B vs. Sofia Vergara

Kinek áll jobban?

Katy B-ben és Sofia Vergárában lehet, hogy sok közös van, mi egyről tudunk: mindketten szeretik a vörös ruhákat, amik itt-ott mutatnak valamit a testükből. Katy B a Brit Awards-ra vette fel ezt a ruhát, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy passzol-e a vörös hajához, de szerencsére nem is nekünk kell. A color blocking még mindig kísért minket: bár a ruhához egy narancsos korallos magassarkú szandált vett fel, a körmeit valamilyen okból babarózsaszínre festette. Kiegészítők közül az arany(ozott) darabokat választotta, a kézitáskája egyébként úgy néz ki, mintha egy pálinkás laposüveg lenne a nehezebb időszakokra. Aztán ki tudja... A rúzsa a ruhát idézte, az óriás karikafülbevalótól pedig valószínűleg soha nem szabadulunk meg.

Rögtön piros pont Sofia Vergarának, amiért a ruhához metálszínű platformos magassarkút húzott. Táskái közül egy fekete gyöngyökkel, kövekkel és kristályokkal kirakott darabot cipelt magával a bankettre, ékszerek közül pedig az ezüstre szavazott. Lehet, hogy csak a póz miatt, de az ő ruhája mintha feljebb végződne kicsivel és neki pont a melle alá jutott a sejtelmes rész.

Diane Kruger vs. Lily Allen

A Chanel jobban áll

Ahogy említettük, Diane Kruger nem először szerepel ebben a szettben a Díványon és nem is gondoltunk utána arra, hogy akár hasonlót is viszontlátunk valamelyik celeben – pláne nem Lily Allenen! Kruger egyébként úgy volt vele, hogy önmagában is elég hangsúlyos ez a ruha, így csak egy sima fekete magassarkú szandált vett fel hozzá, és egy teljesen egyszerű fekete clutch-ot cipelt magával. „Nincs smink” sminket viselt, a haját pedig mintha csak összefogta volna, pedig biztosan órákat dolgoztak rajta a fodrászok. Lily Allen vacsorázni ment Chanelben, a cipője pedig Louboutin volt. Kicsit szétszórtabb volt: a ruha teteje például teljesen máshogy festett amiatt, hogy nem kötötte masnira. Kedveljük Allent, emiatt nem is akarunk és igazából nem is tudnánk belekötni a frizurájába és a sminkjébe ön is. Önnek ki a kedvence Chanelben?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek