Milliós parfüm a Bentley-től

Nincs olyan ember, akinek a Bentley szó hallatán nem a luxus jut eszébe, a brit autómárkának azonban nemrég sikerült még magasabbra tenni a mércét: a francia kristályüveget gyártó céggel, a Lalique-kel szövetkezve piacra dobta legújabb (és eddigi legdrágább illatát). Egyetlen üveghez 3300 fontért (közel 1,3 millió forintért) juthat hozzá az, akinek van erre ingerenciája.

A sötétkék kristályból készült üvegcse tetején az autók orráról már megszokott repülő B betűt találhatjuk. Mylène Alran parfümőrt már második alkalommal szerződtették egy illat megalkotásának céljából. A francia férfi eddig olyan márkáknak tervezett hasonlót, mint a Dunhill, a Bottega Veneta vagy a Burberry. A fás illathoz indiai fűfélét használtak és olyan jegyek találhatóak meg benne, mint például a fekete bors, a borókabogyó, az ámbra vagy a cédrusfa.

bentperf2
Bentley

A Lalique for Bentley Blue Crystal Edition névre hallgató termék limitált, összesen 499 darab készült belőle – természetesen mindegyik sorszámmal ellátott és fából készült dobozban érkezik, szürke bőr csomagolással. A kristálygyártó céget egyébként René Lalique alapította, akinek a dizájnötletei a 20-as években voltak a legnépszerűbbek.

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar pénzlobogtató celebek vajon beruháznak-e az illatra (például hogy passzoljon az autójukhoz) vagy sem. Mindenesetre, ha szintén a márka termékével, de egy olcsóbb darabbal szeretnének menőzni, akkor próbálkozhatnak a 40 ezer forintba kerülő Bentley For Men Absolute-tal. Ha elsőként szeretné magáénak tudni a illatot, siessen Londonba: a Lalique boltban kezdik árulni, mielőtt a későn érkező halandók hozzájuthatnának a Harrods-ban.

Ön mit gondol: megéri tízhónapnyi minimálbért kifizetni egy illatért vagy „egyszer úgyis elfogy” alapon orbitális baromság? Ha úgy gondolja, ebben semmi kivetnivaló nincsen, akkor nyomjon a MENŐ-re, ha pedig még háromszor kellett elolvasnia az árat, hogy tényleg elhiggye és azóta is csak hüledezik, kattintson a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1653) (1672) Ciki!
Mustra