OFFLINE

Semmit nem öregedett Meryl Streep 1979 óta

2014. augusztus 7., csütörtök 11:46

Rajongunk Meryl Streepért, legyen szó a vattacukor Ördög Pradát viselről, a Vaslady-ről vagy az Augusztus Oklahomában című filmről. A színésznő számos díjat bezsebelt már alakításaiért (amit egyáltalán nem csodálunk) és sokak számára ő a nagybetűs nő. Az elmúlt évek alatt mintha mit sem öregedett volna és ezt bizonyítja az a felvétel is, amire nemrég bukkantunk.

A színésznő az 1979-es Oscar díjátadóra (ahol a Kramer kontra Kramerben nyújtott alakításáért megkapta élete első szobrocskáját) férjével, Don Gummerrel érkezett, fekete ruhájának pedig fontos szerep jutott: a 30 évvel későbbi, 2009-es BAFTA fotózására is ezt vette fel. A júniusban 65. életévét betöltő híresség pár nappal ezelőtt Kinek áll jobban rovatunkban Aisha Tylerrel küzdött meg, most viszont adja magát a helyzet és azt kell megkérdezünk: mit gondol, mikor nézett ki jobban Meryl Streep, 1979-ben vagy 2009-ben? Szavazni a kép alatt tud!

Mikor nézett ki jobban Meryl Streep?

 • 1165
  1979-ben.
 • 362
  2009-ben.
 • 4865
  Mindig is gyönyörű volt!
 • 167
  Ki az a Meryl Streep?
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta