OFFLINE

Óriásdekoltázzsal szenvedett sminkbalesetet Taylor Swift

2014. augusztus 4., hétfő 11:41

Taylor Swift 2013-as MTV Video Music Awards-os fotója felett tavaly átsiklottunk, idén viszont újra a figyelmünk középpontjába került: ugyanis hasonló ruhát viselt akkor, mint Lisa Vanderpump nemrég a Pump Lounge nyitóbuliján. A diszkrétnek legnagyobb jóindulattal sem nevezhető dekoltázzsal rendelkező estélyi alul anyagában csíkos, felül pedig apró kövek díszítik. A kirakott mellekről Swift esetében egyetlen dolog vonja el a figyelmünket: az, hogy a vakutól lisztarca lett. Bár Vanderpump ezt megúszta, mivel ugyanazt a ruhát viselték, felmerül a kérdés: vajon kinek állt jobban?

Taylor Swift vs. Lisa Vanderpump

Kinek áll jobban?

 • 1127
  Taylor Swift
 • 438
  Lisa Vanderpump

Mindig érdekes, amikor egy évvel ezelőtt ruhák újra előkerülnek (ez az időtáv a következő bekezdésben szereplő Meryl Streep esetében 5 év), pláne akkor, ha igazából a garantált villantáson kívül más emlékezeteset nem nyújtanak. Swift egyébként csillogó bordó körömlakkot választott a sötétkék ruhához és a kék árnyalataiban, illetve fekete színben ragyogó ékszerekkel egészítette ki a szettjét. A rúzsa a körmeit idézte, a haja pedig az 1930-40-es éveket juttatja az eszünkbe.

Vanderpump is kitette a magáét kitett magáért: az ékszerek értékét megsaccolni sem szeretnénk és biztos, ami biztos alapon a dekoltázsába is akasztott egy decens, kövekből kirakott virágot. A lila ruhához egy ugyanolyan színű plüsstáskát vett fel, a sminkje rendben volt és a frizurájába sem tudunk belekötni. A polihisztor egyébként bő egy hónap múlva ünnepli a születésnapját, ebben a korban mi már nem tennénk ennyire közszemlére a melleinket, de ízlések és pofonok, nem ítélkezünk.

Meryl Streep vs. Aisha Tyler

Kin jobb a ruha?

 • 478
  Meryl Streep
 • 909
  Aisha Tyler

Ahogy már említettük Meryl Streep és Aisha Tyler ruhája között 5 év van: előbbi ugyanis már 2009-ben viselte az amerikai zászlóra hajazó darabot a Kétely című film párizsi premierjén. A cipőválasztását tekintve nem igazán volt bátor, de őt akkor is imádnánk, ha mezítláb jelent volna meg. A nude körmök és a kevés (de jól megválasztott) ékszeren kívül kiegészítőként egy piros övet tekert derekára. A sminkje és a haja is tökéletes – mértékadó lehet a korosztálya számára.

Aisha Tyler kicsit lazábbra vette, nem is csoda: egy nyári partiban jelent meg ebben a ruhában. A cipője Louboutin és a márkától megszokott „extravaganciával” bír, ami itt éppen a babakék alapra tűzdelt szegecsek és kövek formájában mutatkozik meg. A körmök a cipő színét idézik, a táska pedig piszkosnude árnyalatú. A vékony öv Tyler esetében a ruha anyagából készült, a pink rúzst pedig először furcsálltuk, de minél tovább nézzük, annál jobban beleillik az összképbe.

Fan Bingbing vs. Adèle Exarchopoulos

A ruha jobban áll

 • 475
  Fan Bingbingnek
 • 743
  Adèle Exarchopoulos-nak

Az átlátszó szoknyás ruhákat köszönjük a Givenchy-nak, de most már igazán jöhetne helyette más. Amíg nincs, addig nézzük meg azt a Louis Vuitton darabot, aminek egy-egy példánya Fan Bingbing és Adèle Exarchopoulos testét is megjárta. A ruha hímzésekkel, csipkével és rojtokkal díszített, amihez Bingbing egy fekete platformos magassarkút, hasonló színű Louis Vuitton kézitáskát és arany ékszereket vett fel. Az est egyik fő szponzora a Moet pezsgő, így ne lepődjünk meg, hogy a fotófali feliratok mellett Bingbing is szorongat egy üveggel belőle.

Adèle Exarchopoulos egy fokkal kreatívabb volt: ezüstös-átlátszó lábbelit és vörös kézitáskát vett fel a ruhához. Haját oldalra fésül(tet)te, a sminkje pedig füstös-szemhangsúlyos lett. Nem szeretnénk befolyásolni önt, de mintha neki jobban illene a testalkatához ez a ruha, mint Bingbingnek. Mit gondol?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta