OFFLINE

Esküvőre vegyen csokornyakkendőt, mint Dávid!

2014. augusztus 1., péntek 11:52

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

Nemrég esküvőre voltam hivatalos. Különösen örültem, ugyanis végre úgy tudtam csokornyakkendőt viselni, hogy az emberek nem hitték azt, hogy földönkívüli vagyok. A "virágot" is feltűzhettem a zakómra, azt sajnos még az említett csokornyakkendőnél is kevesebbszer tudom viselni a hétköznapokon.

Többször említettem már, hogy a fekete színt annyira nem kedvelem, így mindig igyekszem megfelelő alternatívákat keresni. Ebben az esetben a tengerészkék zakóra esett a választásom (amit már korábban mutattam ebben a posztban is) és ehhez vettem fel egy sötétkék öltönynadrágot, illetve világoskék inget. A barna rendkívül jól mutat kékkel, így nem is volt kérdés, hogy melyik cipőmet veszem fel az alkalomra.

Mi honnan van?

Zakó, csokornyakkendő: H&M

Ing: Montego (Peek&Cloppenburg)

Nadrág, öv, dísz: ZARA

Bőrcipő: Marks&Spencer

IMG 8105
Fotó: Dívány
IMG 8122
Fotó: Dívány
IMG 8152
Fotó: Dívány
IMG 8162
Fotó: Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta