OFFLINE

Menő vagy ciki a nadrág-csizma?

2014. július 31., csütörtök 09:41

Tamara Mellon cipőtervező neve onnan lehet ismerős, hogy ő felelt évekig az ultramenő Jimmy Choo cipőkért: 2011-ben otthagyta a vállalatot, és saját néven indított boltot, ami úgy tűnik, egyre jobban megy. Most épp Kim Kardashian vállalta be Mellon 1595 fontos (626 ezer forint), Sweet Revenge (Édes bosszú) névre keresztelt csizma-nadrágját, amiben az a pláne, hogy már csak egy felsőt kell mellé venni. A leírás szerint "a szűk bőrcsizma leggingsként végződik, lehet vele tréningfelsőt vagy inget viselni" – vagy akár szoknyát is, ahogy Kim Kardashian tette.

Nekünk a furcsa hibridről egyből a horgászok jól ismert mellescsizmája ugrott be, ami egy kevéssé szexi viselet, de nézze meg a galériában, milyen sokféleképp hordható a Mellon-féle dizájnercucc, és szavazzon: ha önnek tetszik a nadrágként funkcionáló új celeb must-have, szavazzon a menőre, ha inkább viccesnek tartja ezt a találmányt 626 ezerért, nyomjon a cikire! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1554 szavazat 1201 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta