OFFLINE

Heti kedvenc: a bőszárú térdnadrág

2014. július 30., szerda 16:17

Nem csak a midiszoknyák között válogathatnak azok, akik szeretik ha egy ruhadarab combközépnél lejjebb ér. Az üzletekbek az akciós és a teljes áras részlegen is lehet találni bőszárú térdnadrágokat, amelyeket nemcsak nyáron, de ősszel is bátran hordhatunk. 

Ha olyan összeállítást szeretne, amit több szezonon át hordhat, akkor a legelső összeállításunkat ajánljuk, hiszen a fekete mellett a piros is olyan szín, ami soha nem megy ki a divatból, és az egyszerű póló, valamint papucscipő is igazi alapdarabnak számít. A kiegészítők persze lehetnek olyanok, amiknek talán nem olyan hosszú a szavatossága, de igazán különlegessé, aktuálissá teszik az ilyen szetteket.

A hasat szabadon hagyó felsőket tényleg nem lehet megkerülni, és e heti kedvencünkhöz különösen jól illenek. A kiegészítőket természetesen az alkalom szabja meg, kevésbé feltűnő, ám kényelmesebb, praktikusabb cipőt, táskát is felvehet a felsőrészhez és a nadrághoz. 

Egy csíkos felső is nagyon jól mutat a fekete térdnadrággal, de a mi választásunk inkább egy pálmafás ingre esett, mert ez a szezon egyik kedvenc darabja. Persze a fekete-fehér önmagában nagyon unalmas, ezért érdemes élénk színű táskával, cipővel és egyéb kiegészítőkkel feldobni.

Ha hűvösebbre fordul az idő, akkor egy egyszerű pulóvert vagy melegítőfelsőt is fel lehet venni hozzá, de ha jobban ki kell öltözni, akkor marad a hosszú ujjú blúz és a blézer párosa. Sőt, az igazi őszi időben a blézert egy szép szövetkabátra is le lehet cserélni, de ez még odébb van.  

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta