OFFLINE

Így bringázzon divatosan!

2014. július 27., vasárnap 09:26

Bár a bicikli-kompatibilis szerelés első blikkre egyértelműen a póló-nadrág kombinációra redukálódik, az Instagram legnépszerűbb bringás képei pont az ellenkezőjét bizonyítják. A sikkes biciklisták szerint igenis össze lehet egyeztetni a nőies szetteket a kétkerekűvel, így nem jelenthet problémát magassarkúban és/vagy miniszoknyában tekerni. A legfőbb szempont persze az, hogy a szett passzoljon a bicikli színéihez. Galériába gyűjtöttük az Instagram legnépszerűbb cangás képeit, döntse el ön, miket érdemes ellesni a kiválogatott szettekből és van-e értelme ennek az egésznek.

Elég elképzelhetetlennek tűnik, hogy ötcentis sarkakban vagy lebegő szoknyában pattanjak fel biciklire tekerni egyet, pedig az Instagramon megosztott képek szerint nem lehetetlen a dolog. Sőt: ma már kifejezetten ciki, ha nem a biciklihez öltözik fel.

A Vogue kreatívigazgatója, Sally Singer például annyira komolyan veszi az egészet, hogy tetőtől talpig dizájner cuccokban teker át New York utcáin. Mi is végeztünk egy kis háttérkutatást az Instagramon, ahol egyértelművé vált, hogy a jelenség nem csak magazinszerkesztőkre jellemző. A felhasználók többsége tényleg komolyan veszi a bicikli-uniformist, a megfelelő kiegészítőkkel párosítva pedig még a nőiességét sem kell feláldoznia ahhoz, hogy összehangolhatja a kettőt. Érdemes megnézni, ki, hogy teker, de bukósisakot azért vegyen akkor is, ha az az Instagram népe szerint nem menő!

A legjobb inspirációs fotókat galériába rendeztük önnek, hátha akad egy-két olyan trend, melyet elleshet a hétköznapokra. Ha még több sikkes-biciklis képet szeretne nézegetni, ajánljuk a @preferredmode, @siamesebicyclebelle, @roxanadianaa és @lostindrawersvintage felhasználókat, illetve keressen rá a #cyclechic hashtagre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta