OFFLINE

Mindenki a Dolce & Gabbana bemutatójáról beszél

2014. július 25., péntek 17:09

Az elmúlt napokban bemutattuk, hogy milyen haute couture kollekciókat készítettek a legnagyobb divatházak a 2015-ös szezon első felére. Ahogy az várható volt, a Dolce & Gabbana idén is elkülöncködte az eseményt és Párizstól távol, Caprin vonultatta fel „Alta Moda” néven futó haute couture gyűjteményét a gondosan megválasztott közönségének, divatszerkesztőknek, néhány hírességnek, a világ legelőkelőbb áruházaiból érkezett buyereknek, valamint legtehetősebb ügyfeleiknek.

Az olasz sziget egyik legromantikusabb öblében megtartott show kétségkívül az egyik leglenyűgözőbb bemutató volt a szezonban, hiszen ilyen háttér, valamint a tenger zúgása mellett még előkelőbbnek és drámaibbnak hatottak a tervezőpáros kézzel festett, sárga, zöld, kék, piros és fehér csíkos szoknyái, a drágakövekkel kirakott felsőrészei illetve eltúlzott kiegészítői – írja a Huffinton Post az evéssel-ivással egybekötött bemutatóról.

„Egy Caprin élő nő nem törődik az évszakokkal. Az életnek, a szerelemnek és a szenvedélynek él” – olvasható a márka vendégeknek készített könyvében, melyben gyönyörű képek találhatóak a legendás szigetről, melybe olyan hírességek szerettek bele a évek során, mint Jacqueline Kennedy Onassis, Maria Callas, Rita Hayworth, Elizabeth Taylor és Ingrid Bergman.

Dolce & Gabban ezúttal nem profi fotósokra bízta az esemény népszerűsítését, hanem a vendégsereget hatalmazta fel, hogy bátran posztoljanak a látottakról a saját Instagram és Twitter oldalukon, aminek köszönhetően hamar híre ment a drámai helyszínen bemutatott shownak, melyen közel nyolcvan ruhadarabot mutattak be a tervezők. A selyemvirágokban, strasszokban és A-vonalú ruhákban gazdag kollekcióról várhatóan egy katalógus is megjelenik majd, amit természetesen Capri szigetén készít majd el Stefano Dolce és Domenico Gabbana. És akkor most álljanak itt az előkelő vendégek képei, melyek jól visszaadják a bemutató hangulatát, de kevés részletet láttatnak a ruhákból:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta