Gumicipő a divat: menő vagy ciki?

Nagy divatőrület az esőálló gumicipő, tudja, az a féle, amit gyerekként a horvát tengerparton a tengeri sünök ellen hordott: szandálfazonú, de kényelmes, gumiból készült, könnyű nyári lábbeli, amihez nehéz jól felöltözni úgy, hogy ne nézzék nagyra nőtt óvodásnak – de ha sikerül, akkor csak győzze bezsebelni a bókokat!

Külföldön a Juju márka és a divatlapok – amik imádták fantáziadús editorialokban szerepeltetni – hozták divatba a csillámos, színes, különböző fazonokban kapható cipőket, melyeket rengeteg helyen be lehet szerzeni. A vidám cipők kaphatók az ASOS-on 35 font (13.600 forint) körüli áron, az Urban Outfittersnél akár már 14 fontra (5400 forintra) leárazva, az Office Shoesnál (de nem a hazainál) mindenféle színben. Az Aliexpressen 10-30 dollár közötti áron osztogatják a hasonló gumicipőket. Ha érdekli, hol, mennyiért, itt nézelődjön, de jellemzően 10 ezer forintot kell egy ilyen gumicipőért fizetni, és rendelni kell, itthon ugyanis üzletben még nem kaptunk Juju-t (ha ön igen, írja meg ide, hol).

Valószínűleg azért nem, mert ha hihetünk annak, hogy le vagyunk maradva pár szezonnal Londontól és Párizstól, akkor majd jövőre lesz kötelező beszerzés a hazai divatőrülteknek. Egy helyen egyébként láttunk gumicipőt, a Cin Cin Amicában, fel is próbáltuk és nagyon kényelmes, ráadásul csak 2199 forintba kerül, viszont a szín- és fazonkínálat nagyon korlátozott.

Nézze meg a galériában, az Instagramon és a linkeken a gumicipőket, aztán szavazzon: ön szívesen venne fel ilyen lábbelit, vagy röhejesnek tartja? Nekünk nagyon tetszenek a színes és kényelmes darabok, de ön dönt, menő vagy ciki gumiszandálban járkálni?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2102) (1922) Ciki!
Mustra