Íme 2015 leghordhatatlanabb fürdőruhái

Idén is lezajlott a "Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2015" névre keresztelt fürdőruhás divathét Miamiban, ahol a 2015-ös bikinitrendeket nézhette meg a szakavatott közönség. Persze volt egy csomó jó megoldás meg egy csomó jó nő, de mi most azokat a művészinek is nevezhető fürdőruhákat szedtük csokorba (a Huffington Post segedelmével), amiket kábé lehetetlen hordani.

Kagylókkal kirakott, vagy merev műanyag bikinifelsőben nem lehet 10 percnél többet kibírni, a túlbonyolított kivágások az egyenletes barnulást hátráltatják, a különleges, vékony anyagok pedig már a kifutón látni engedték a párductestű modellek minden hajlatát, vajon mit reagálnának, ha víz érné őket? A hajtás után megnézheti a nyolc legelborultabb márka terveit, aztán találgathat, vajon ezek közül mi számít majd divatosnak jövőre a Balaton Soundon!

Beach Bunny

A márka webshopjában egész visszafogott fürdőruhák közül lehet válogatni 100-200 dollárért, cserébe a kifutóra láncokkal kivert, kagylókkal és hegyes műanyagdarabokkal díszített fürdőruhákat küldtek. Ezek jól néznek ki, de egy strandon elvesztik értelmüket, nem úgy, mint az a pink, bugyi-melltartó párosra hajazó darab, amiben simán lehet strandolni, csak borzasztó közönségesen néz ki – ezt is megtalálja a galériában, kattintson a képre!

Jankele

A kevésbé ismert márka bemutatóját a miami The Raleigh Hotelben tartották július 20-án, de hiába túrunk a neten, ennél többet nem találunk a színes, rengeteg dologgal kombinált fürdőruhákról. Pedig szépek, és igazából simán el is tudnánk képzelni őket mondjuk Lady Gaga vagy Rita Ora koncertjén, de sajnos nem tűnik kényelmesnek egyik se:

Wildfox

A Wildfoxban az a jó, hogy akár mi is vásárolhatunk tőlük az ASOS-on keresztül, ha van egy fürdőruhára 170 eurónk. A másik jó, hogy ruhákat is gyártanak, és mind beleillik a divatos, fiatalos street fashion kategóriába. Miamiban is bemutattak pár tényleg hordható és cuki, feliratos egyrészest, de azért voltak melléfogásaik: a totál virágba borított bikini szép, és a Coachellán biztos többen is ilyenben fogják ropni, de strandra nem való. Ugye ön is látja lelki szemei előtt az ázottan csöpögő műanyag virágokat? A kagylókialakítású melltartóra pedig ránézni is fáj, olyan sok benne a merevítés.

Dolores Cortes

Dolores Cortes is csak a kifutó kedvéért engedte el a fantáziáját, legalábbis honlapján semmi extrémet nem látunk. A kifutóra viszont szörnyű kínzóeszköznek tűnő melltartót és össze-vissza zsinórozott trikiniket küldött, amik a modelleken jól mutatnak, de legyen realista: képzelje el önmagán a barna, műbőrszerű, kötözött egyrészest és nyugodtan kezdjen röhögni.

Suboo

Az ausztrál Suboo biztos tudja, mi kell a népnek, hisz a fél ország konstans a strandon van: ruháik elképesztően jók és az idei fürdőruháik is különlegesek, hordhatóak, egyszerűen szuperek. 2015-re ellenben hosszúujjú és átlátszó strandszetteket terveztek, amiket maximum bodyként hordva tudunk elképzelni, strandolásra elég alkalmatlannak tűnnek.

A.Z Araujo

A New York-i márka közönséges fürdőruhákat ajánl jövő nyárra. Nem is tudunk rájuk mást mondani, egyszerűen nem szépek, de ízlésről nem nyitunk vitát, biztos van az ilyen vad dolgokra is kereslet:

Minimale Animale

A Minimale Animale a szadomazósan szexi stílust szokta hozni, most is ez a helyzet. A modelleket Duft Punk stílusban küldték kifutóra, azaz kaptak egy bukósisakot, meg valamilyen áttetsző, lasztex bikinit. A helyzet ismét az, hogy a modelleknek minden jól áll, önt meg eléggé kiröhögnék a strandon, ha nem hasonló adottságokkal rendelkezik, de Minimale Animale fürdőruhában strandol.

Indah

Az Indah sem sokat foglalkozott a hordhatósággal, de az ő rojtokkal megspékelt, hosszúujjú, aranyszín felsőjük még a modellen is hülyén nézett ki. A többi bikinijükkel nincs olyan nagy gond, nézze meg őket a galériában:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek