Lady Gaga táncosa magyar tervező ruhájában lépett fel

Balra Lady Gaga koncertjén, jobb oldalon pedig a lookbookfotózás modelljén látható a Szobrok kollekcióból származó ruha
Balra Lady Gaga koncertjén, jobb oldalon pedig a lookbookfotózás modelljén látható a Szobrok kollekcióból származó ruhaDavid Lukacs / Zoe Phobic

„Felismeritek a bal oldali Zoe Phobic-ruhát? Extázis!” – ezzel a képaláírással posztolta márkájának Facebook-oldalára a fenti képet Szimon Ágnes Nóra, amin Lady Gaga látható egyik koncertje során. A magyar tervező kevésbé a különc énekesnő előadása miatt lelkendezett, sokkal inkább azért, mert az egyik közönségből felhívott táncos az ő ruháját viselte.

„Egy amerikai előadóművész/táncos kifejezetten azért rendelte meg a ruhát egy külföldi webshopból, hogy ebben jelentkezhessen az artRAVE show castingjára” – válaszolta kérdésünkre Szimon. „Lady Gaga az, aki a jelentkezőkből kiválasztja a neki tetszőket, és szerencsére sikerült jó benyomást tenni rá az outfittel” – tette hozzá.

A ruha egyébként a Szobrok névre hallgató, első komolyan Zoe Phobic-kollekció része volt. És hogy milyen hatása lesz ennek a jövőre tekintve? „Mivel sikere volt a ruhának, folytatjuk az együttműködést Jamarious-szal (a színpadra felhívott táncos – a szerk.) hasonló projektekben is” – mondta el Szimon. A show-ról készült videót itt lent találja, ha pedig szeretné megnézni, hogy mivel készült 2014-re az esküvői ruhákat is egyre gyakrabban tervező fiatal lány, ide kattintva böngészhet a honlapján.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek