OFFLINE

Lady Gaga táncosa magyar tervező ruhájában lépett fel

2014. július 23., szerda 17:01

Balra Lady Gaga koncertjén, jobb oldalon pedig a lookbookfotózás modelljén látható a Szobrok kollekcióból származó ruha
Balra Lady Gaga koncertjén, jobb oldalon pedig a lookbookfotózás modelljén látható a Szobrok kollekcióból származó ruha
Fotó: David Lukacs / Zoe Phobic

„Felismeritek a bal oldali Zoe Phobic-ruhát? Extázis!” – ezzel a képaláírással posztolta márkájának Facebook-oldalára a fenti képet Szimon Ágnes Nóra, amin Lady Gaga látható egyik koncertje során. A magyar tervező kevésbé a különc énekesnő előadása miatt lelkendezett, sokkal inkább azért, mert az egyik közönségből felhívott táncos az ő ruháját viselte.

„Egy amerikai előadóművész/táncos kifejezetten azért rendelte meg a ruhát egy külföldi webshopból, hogy ebben jelentkezhessen az artRAVE show castingjára” – válaszolta kérdésünkre Szimon. „Lady Gaga az, aki a jelentkezőkből kiválasztja a neki tetszőket, és szerencsére sikerült jó benyomást tenni rá az outfittel” – tette hozzá.

A ruha egyébként a Szobrok névre hallgató, első komolyan Zoe Phobic-kollekció része volt. És hogy milyen hatása lesz ennek a jövőre tekintve? „Mivel sikere volt a ruhának, folytatjuk az együttműködést Jamarious-szal (a színpadra felhívott táncos – a szerk.) hasonló projektekben is” – mondta el Szimon. A show-ról készült videót itt lent találja, ha pedig szeretné megnézni, hogy mivel készült 2014-re az esküvői ruhákat is egyre gyakrabban tervező fiatal lány, ide kattintva böngészhet a honlapján.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta