A fehér póló a nyári szezon egyik slágere

Meglepődtünk a style.com nemrég megjelent cikkén, miszerint a nyári szezon egyik legnagyobb slágere az egyszerű, fehér pamut póló. Holott már-már írott szabályként kezeljük, hogy a fehér póló éppen olyan elengedhetetlen alapdarabja ruhatárunknak, mint egy kiválóan szabott fehér ing, a zakó vagy a kék farmernadrág, nem értjük, miért pont most kiáltották ki nagy újdonságnak.

A magazin kijelentésén felbuzdulva azért körbenéztünk magunk körül és megdöbbenve vettük észre, hogy nemcsak az olyan menő divatházak, mint az Alexander Wang vagy a francia Saint Laurent házalnak fehér pólókkal, hanem celebnők és fesztiválmániások is előszeretettel hordják azt 2014 nyarán. Bár valószínűleg tavaly és azelőtt sem tettek máshogy. Lencsevégre kapták például az elmúlt időszakban Kim Kardashiant, Kate Hudson és Bruce Willis lányát is ilyen szerelésben.

A nélkülözhetetlenné vált – bár szerintünk eddig is alapdarabnak számító – fehér póló egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül sokoldalú és bármilyen anyagú ruhadarabbal párosítható. Tavaly és tavalyelőtt leginkább bőr és műbőr nadrággal hordtuk, idén inkább vad nyomattal díszített rövidnadrággal, kertészruhákkal, színes farmerekkel, ceruzaszoknyával valamint feltűnőbb, flitteres vagy gyöngyökkel díszített szoknyával is viselhetjük a szezonban. Lényeg, hogy ne úgy fessünk benne, mint aki fantáziátlanul öltözik, tehát vegyünk fel mellé valami érdekeset.

Ha mindenáron fehér pólóba fektetne elegáns koktélruha helyett a leárazások idején, de mégsem dobna ki az ablakon 130.000 forintot egy sima fehér Saint Laurent pólóra, akkor a Zarában érdemes körbenéznie, ahol már 3995 forintért lehet kapni ilyen felsőt. A Mango is hasonlóképpen árazta pólóit, a spanyol márkánál átlagosan 2795 forinttól vannak fehér pólók. Nagy meglepetésünkre ebben a kategóriában felkészült volt a Stradivarius és az egyel drágább árakkal dolgozó Massimo Dutti is. Nézze meg a galériában, hogy milyen fehér pólókat kapni a szezonban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra