OFFLINE

20 férfiszett, amit nőként is hordhat

2014. július 20., vasárnap 18:22

Nemrég megmutattuk, milyen az, amikor férfi hírességek nőknek készült ruhákban parédáznak és azt is, hogy Londonban felcserélődni látszanak a szerepek. Ez kiváló apropó volt arra, hogy megnézzük, melyek azok – az egyébként erősebbik nemnek készült – ruhadarabok, amiket a hölgyek is simán hordhatnának, ha éppen kedvük úgy tartja. A férfidivathetek mindig megelőzik a nőit, így ez jó hír lehet azoknak, akik nem bírnak magukkal és lecsapnának valami friss dizájnerruhára. Miért is ne tennék? Míg pasik – jobb esetben – nem hordanak blúzt vagy szoknyát, addig a nők simán felvehetnek mellényt, nadrágot, sőt: bármit!

Ön hordta már párja ruháit?

  • 257
    Nő vagyok és igen.
  • 63
    Férfi vagyok és igen.
  • 417
    Nem.

A NYMAG segítségével luxusházak azon termékei közül válogattunk, amiket elsődlegesen férfiaknak készítettek, de egy kis kreativitással ön is átmentheti őket a saját ruhatárába. A szettek egyébként tökéletesek akkor, ha unja, hogy nőként csak ruhákat álmodnak meg önnek a tervezők és szeretné kicsit lazábbra venni a figurát. Érdekes belegondolni: vajon eljutunk egyszer arra a pontra, hogy minden ruhadarab uniszex lesz?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta