OFFLINE

Oroszlántépte farmer: menő vagy ciki?

2014. július 16., szerda 15:41

A gyári szaggatott farmert túl mainstreamnek érzi és valami egyedire vágyik? Mondjuk arra, hogy a nadrágját előzetesen tigrisek, medvék és oroszlánok tépjék egyedire? Ha igen, van egy jó hírünk: nem ön az első, akinek ez eszébe jutott, az ötletgazda pedig azóta már meg is valósította. A beszédes nevű Zoo Jeans (állatkerti farmer) a vadállatok kedvenc „játékait” (például gumiabroncsokat) vonja be farmeranyaggal, amik aztán kedvükre pofozgatják, harapdálják és kész is a tökéletes alapanyag!

A napokban egyébként három pár farmert (kettőt oroszlánok, egyet tigris tépett meg) árvereztek el a japán Yahoo egyik aukcióján, az induló ár 500 dollár volt. A bevételt állatokkal foglalkozó szervezetek, például a WWF kapják. „Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy az egésznek a kitalálói zsenik vagy csak kizsákmányolják szegény állatokat” – vélekedik Simon Glazin, divatújságíró. „Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyire tisztítják meg a farmerdarabokat, miután elvették az állatoktól. Nem lenne jó emiatt elkapni valamilyen fertőzést” – tette hozzá bölcsen. Mindenesetre, amíg olyan anyagokat tesznek az állatok elé, amik káros összetevőket nem tartalmaznak, addig nincs gond, sőt: az állatkert lakói kiélhetik az ösztöneiket és addig sem unatkoznak. Ön mit gondol: hordana oroszlántépte nadrágot? Ha igen, nyomjon a Menő gombra, ha nem, akkor a Cikire! Képet itt lent talál, ha videót nézne a folyamatról, azt ide kattintva megteheti.

A márka honlapján megnézheti a ragadozókat munka közben.
A márka honlapján megnézheti a ragadozókat munka közben.
Fotó: zoo-jeans.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
933 szavazat 1031 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta