OFFLINE

3 trend, amit megéri kipróbálni

2014. július 14., hétfő 19:07

Az idei szezon különlegesebb kulcsdarabjait nem mindenki próbálja ki szívesen, mert sokan úgy gondolják, nem könnyű jól kombinálni ezeket. Pedig lehet egy overál is csinos hétköznapi szerelés és egy ezüstös szoknya sem feltétlenül közönséges – csak meg kell találni hozzájuk a megfelelő körítést.

A leárazásokon még olcsóbb is felöltözni egy-egy extrémebb ruhadarabhoz: mi most a legegyszerűbb, "biztonsági" megoldásokra koncentráltunk a hajtás után, de ha extrémebb, színesebb verziókat is megnézne, a Refinery29-on megteheti!

Overál minden alkalomra

Az overállal a legnagyobb baj, hogy kényelmetlen levenni, ha az ember pisilni megy – egyébként szerintünk mindenkinek jól tud állni, magasságtól és súlytól függetlenül, csak a megfelelő arányokat kell eltalálni. Ez a fekete, spagettipántos overál például elég jolly joker darab, olyan stílusú lesz, amilyenné alakítjuk. Az egyszerűség jegyében fekete-fehér szandált és táskát, valamint aranyszín kiegészítőket ajánlunk mellé: egy ilyen szett napközbeni rohangáláshoz és esti programokhoz is ideális. Irodába is fel lehet venni, ha egy jól szabott, színes blézert és zárt cipőt választunk hozzá szandál helyett!

Metálos csillogás a bátraknak

Évek óta divatban vannak a fényes felületű és fémes színű ruhadarabok, melyekkel nem árt vigyázni: egy ezüst miniszoknya könnyen kurvássá válik, ha rosszul kombinálunk. Hogy tompítsuk a csillogást, egy kék, hosszúujjú blúzt és lapos sarkú szandált ajánlunk mellé. Ha akarunk, se tudunk egy ilyen szoknyában unalmasnak tűnni, szóval "ha már lúd, legyen kövér" alapon vegyünk hozzá extrém, de nem közönséges kiegészítőket. A blúzhoz illő, kék, feliratos clutch egyáltalán nem picsás – mint mondjuk egy szegecselt, strasszos verzió lenne –, ahogy a sportos fazonú, kövekkel kirakott szandál sem az. Merész, de nem közönséges szett a végeredmény:

Áttört anyagok visszafogott lányoknak is

Az áttetsző panelekkel, csipkés betoldásokkal, lézervágott lyukakkal díszített felsők és szoknyák virágkorukat élik, de ezekkel sem árt vigyázni. Ha nem akar villantani, az áttetsző ruhák alá mindig vegyen színben illő alsóruhát, körülbelül ennyi a titok. A lyukacsos Zara felső már önmagában elég különleges, nem kell hozzá további feltűnő, mintás dolgokat keresni: így kifejezetten visszafogott a fekete szoknya - fehér felső - barna kiegészítők összhatása, annyira, hogy jót tesz az összeállításnak, ha bizsukkal dobja fel:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta