Beckhamék 99-ben és most: ég és föld

A hosszú évek óta reflektorfényben élő sztárpár, Victoria és David Beckham július 4-én ünnepelte 15. házassági évfordulóját. Az egykori Posh Spice egy jótékonysági focimeccsen jött össze David Beckhammel 1997-ben, majd rá egy évre be is jelentették eljegyzésüket, amit 1999-ben egy írországi kastélyban tartott lakodalom követett.

A dailymail.co.uk. szerkesztői az esemény apropóján felbuzdulva megnézték, hogy milyen stílusváltozáson ment át a sztárpár, illetve hogy melyek voltak öltözködésüknek legmélyebb és legmenőbb pontjai az elmúlt időszakban. Nézze meg ön is a galériában, hogy milyen divatbakikat követett el a designerré avanzsált énekesnő és sármos férje!

A négygyermekes Beckham házaspár vitathatatlanul az Egyesült Királyság egyik legbefolyásosabb és legfelkapottabb celebpárja, akiknek a paparazzik és a sajtó nyomására is sikerült együtt maradniuk. Összetartozásukat gyakran nyomatékosítják azzal, hogy összeöltözve jelennek meg egy-egy eseményen, ami bármilyen furcsa, de szinte már kapcsolatuk hajnalán is így volt.

Persze az összeöltözés nem feltétlenül jelent egyet a jó ízléssel, sajnos a kilencvenes évek klasszikus stílusjegyei a sztárpáron is felfedezhetőek voltak, amikor is David Beckham gyakran jelent meg fejkendővel a fején, és a most 40 éves focistafeleség sem tudta kikerülni a diszkókirálynős szereléseket és jennifer lopezes karika-fülbevalókat.

A 2000-es évek elején Victoria Beckham még inkább kacsintgatott a lotyós Versace és Roberto Cavalli szerelések felé és kevésbe érdekelte az a letisztult, minimalista stílus, amivel most saját nevén futó márkáját kívánja eladni New Yorkban. Beckhamné focista férje még a kilencvenes években párszor próbált popsztárnak öltözni, de javarészt elegánsan és stílusosan parádézta végig az elmúlt évtizedet. Kattintson a galériára és nézze meg a házaspár legcikibb és legcsinosabb összeállításait!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek