OFFLINE

Beckhamék 99-ben és most: ég és föld

2014. július 11., péntek 20:17

A hosszú évek óta reflektorfényben élő sztárpár, Victoria és David Beckham július 4-én ünnepelte 15. házassági évfordulóját. Az egykori Posh Spice egy jótékonysági focimeccsen jött össze David Beckhammel 1997-ben, majd rá egy évre be is jelentették eljegyzésüket, amit 1999-ben egy írországi kastélyban tartott lakodalom követett.

A dailymail.co.uk. szerkesztői az esemény apropóján felbuzdulva megnézték, hogy milyen stílusváltozáson ment át a sztárpár, illetve hogy melyek voltak öltözködésüknek legmélyebb és legmenőbb pontjai az elmúlt időszakban. Nézze meg ön is a galériában, hogy milyen divatbakikat követett el a designerré avanzsált énekesnő és sármos férje!

A négygyermekes Beckham házaspár vitathatatlanul az Egyesült Királyság egyik legbefolyásosabb és legfelkapottabb celebpárja, akiknek a paparazzik és a sajtó nyomására is sikerült együtt maradniuk. Összetartozásukat gyakran nyomatékosítják azzal, hogy összeöltözve jelennek meg egy-egy eseményen, ami bármilyen furcsa, de szinte már kapcsolatuk hajnalán is így volt.

Persze az összeöltözés nem feltétlenül jelent egyet a jó ízléssel, sajnos a kilencvenes évek klasszikus stílusjegyei a sztárpáron is felfedezhetőek voltak, amikor is David Beckham gyakran jelent meg fejkendővel a fején, és a most 40 éves focistafeleség sem tudta kikerülni a diszkókirálynős szereléseket és jennifer lopezes karika-fülbevalókat.

A 2000-es évek elején Victoria Beckham még inkább kacsintgatott a lotyós Versace és Roberto Cavalli szerelések felé és kevésbe érdekelte az a letisztult, minimalista stílus, amivel most saját nevén futó márkáját kívánja eladni New Yorkban. Beckhamné focista férje még a kilencvenes években párszor próbált popsztárnak öltözni, de javarészt elegánsan és stílusosan parádézta végig az elmúlt évtizedet. Kattintson a galériára és nézze meg a házaspár legcikibb és legcsinosabb összeállításait!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta