OFFLINE

Szerdán vegyen hátizsákot, mint Dávid!

2014. július 8., kedd 12:50

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben, persze az időjárási előrejelzés most sem marad el!

Kedden a Dunától keletre marad még a 31-35 fokos kánikula, a Dunántúlon viszont mérséklődik a nappali felmelegedés. Szerdán a hidegfront miatt záporokra, zivatarokra kell számítani, és csak 26 fokos átlaghőmérsékletre – írja az Időkép. Csütörtökön és pénteken is előfordulhatnak záporok, zivatarok, de már csak kevesebb helyen, cserébe többfelé erős lehet az északnyugati-nyugati szél. Mindenhol mérséklődik a meleg, általában 22 és 27 fok közé melegszik a levegő.

És akkor következzen:

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

Ha a munka épp nem követeli meg, igyekszem kényelmesen öltözni, de akad olyan szombat és vasárnap is, amikor nem szívesen szabadulok az ingektől. A leárazásokon jutottam hozzá ehhez a földszínű nadrághoz, szerencsére a vártnál több dologhoz megy – a kombinálhatóságot illetően hasonló szinten mozog , mint a sötétkék farmernadrágom. A kék-fehér csíkos ing igazi alapdarab, mindenkinek ajánlom, hogy szerezzen be egyet!

Nyáron nem szívesen hordok magammal bőrtáskát, mert az erős napsütésnek köszönhetően pillanatok alatt átmelegszik. Régóta szerettem volna egy minőségi hátitáskát, de semmiképpen sem olyat, ami minden második emberen visszaköszön. A USE Unusedot régóta kedvelem, nem is volt kérdés, hogy tőlük vásárolok majd egyet. Szerencsére nemrég elindították a USE Bag névre hallgató márkájukat, aminek része a fotón látható hátitáska is.

Mi honnan van?

Ing: Olymp (VAN GRAAF)

Cipő, öv, nadrág: H&M

Táska: USE Bag

IMG 8754
Fotó: Dívány
IMG 8786
Fotó: Dívány
IMG 8827
Fotó: Dívány
IMG 8821 másolata
Fotó: Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta