Saját izzadtságából készített parfümöt: menő vagy ciki?

SMELL-ME-AD
Martynka Wawrzyniak

A legtöbben azért használunk parfümöt, hogy elnyomjuk vele a kellemetlen testszagot, de úgy tűnik, a művészek ezt is képesek újragondolni. A New York-i Martynka Wawrzyniak Eau de M névre hallgató üvegcséje nem mást tartalmaz, mint a saját izzadtságát, a könnyeit és a haját. Wawrzyniak nem kispályás: illatáról rögtön a Harper's Bazaar számolt be még a májusi számában és „egyedinek, illetve rendkívül addiktívnak” írták le és egy forró nyári naphoz hasonlították. Bevalljuk őszintén: az izzadtságról nekünk is az utóbbiak jutnak eszünkbe. A hirdetésben szereplő fotón egyébként a hölgy volt látható meztelenül, szóval ha erre nem kapták fel a fejüket az olvasók, akkor semmire.

Így készült az illat

A korábban modellként foglalkozó lány 5 napig ugyanabban a pólóban aludt, bikram jógázott, majd a felsőjét egy steril befőttesüvegbe zárta. Hogy előcsalogassa a könnyeit mint következő hozzávalót, olyan filmeket és meséket nézett, ami a kommunista Lengyelországban töltött gyermekéveire emlékeztették.

Milyen az illat maga?

A DailyMail szerkesztői a kollégáikat kérdezték az illatról, akik az alábbiakat válaszolták. (A nők egyébként tudták, mit szagolnak, a férfiak nem.)

Nők: „Ez olyan, mint egy lány pólója, amikor a dezodorja csak majdnem fedi el az izzadtságszagot.” „Savanykás, mint a nyári izzadtság.”

Férfiak: „Virágos, gyümölcsös illat. Mindenképpen kellemes.” „Fenyőillata van. Nem rossz, de nem az én világom.” „Friss illata van.”

Ön mit gondol az illatról? Ha szívesen kipróbálná, kattintson lent a Menő gombra, ha viszont már a gondolattól is irtózik, nyomjon egy Cikit!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek