Szoknyacsipesz bicikliseknek: menő vagy ciki?

Csiszolhatott volna még az ötleten a tervező
Csiszolhatott volna még az ötleten a tervezőEtsy.com

Több élelmes designer látott fantáziát a városi bringásokban az elmúlt években, aminek köszönhetően már nem feltétlenül kell nagyítóval keresni a kicsinosított cuccokat, sisakokat és ilyen-olyan csajos kiegészítőket az üzletekben. Arra mégsem voltunk felkészülve, hogy kifejezetten szoknyás bicikliseknek dobnak majd piacra harisnyakötő mintájára készült szoknyacsipeszt.

Márpedig az etsy.com-on nyomuló Bird Industries néven futó kreatív felhasználó szemmel láthatóan komolyan gondolta, hogy a szoknyában cangázás a városi közlekedés egyik legjobb módja és elkészítette a hózentróger-csipesszel ellátott gumis "szoknyatartóját" – írja a makezine.com a termékről, amiről első ránézésre nem a "huh,de kényelmes lehet" szavak jutottak az eszünkbe.

Több féle színben is kapható
Több féle színben is kaphatóEtsy.com

A szivárvány szinte minden színében, a lazac árnyalattól a városi utakon gyorsan koszolódó hófehérig kapható kiegészítő biztosan praktikus, de esztétikusnak azért nem neveznénk. A 12 dollárba (2700 forint) fájó, megfizethető találmányt egyébként nem olyan nagy kunszt összedobni házilag sem, a haszontalan DIY cuccokra specializálódott oldalakon is mutatnak alternatívákat a témában, például itt és itt, ahol a fenti bölcsészes stílusú darabnál jóval lotyósabb, csipkés szoknyacsipeszt is készíthet magának. Ön mit gondol a látottakról, menő a szoknyás kerékpározást támogató találmány vagy inkább cikinek és lehúzásnak találja az ilyen kiegészítőket? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek