OFFLINE

Szoknyacsipesz bicikliseknek: menő vagy ciki?

2014. július 5., szombat 16:28

Csiszolhatott volna még az ötleten a tervező
Csiszolhatott volna még az ötleten a tervező
Fotó: Etsy.com

Több élelmes designer látott fantáziát a városi bringásokban az elmúlt években, aminek köszönhetően már nem feltétlenül kell nagyítóval keresni a kicsinosított cuccokat, sisakokat és ilyen-olyan csajos kiegészítőket az üzletekben. Arra mégsem voltunk felkészülve, hogy kifejezetten szoknyás bicikliseknek dobnak majd piacra harisnyakötő mintájára készült szoknyacsipeszt.

Márpedig az etsy.com-on nyomuló Bird Industries néven futó kreatív felhasználó szemmel láthatóan komolyan gondolta, hogy a szoknyában cangázás a városi közlekedés egyik legjobb módja és elkészítette a hózentróger-csipesszel ellátott gumis "szoknyatartóját" – írja a makezine.com a termékről, amiről első ránézésre nem a "huh,de kényelmes lehet" szavak jutottak az eszünkbe.

Több féle színben is kapható
Több féle színben is kapható
Fotó: Etsy.com

A szivárvány szinte minden színében, a lazac árnyalattól a városi utakon gyorsan koszolódó hófehérig kapható kiegészítő biztosan praktikus, de esztétikusnak azért nem neveznénk. A 12 dollárba (2700 forint) fájó, megfizethető találmányt egyébként nem olyan nagy kunszt összedobni házilag sem, a haszontalan DIY cuccokra specializálódott oldalakon is mutatnak alternatívákat a témában, például itt és itt, ahol a fenti bölcsészes stílusú darabnál jóval lotyósabb, csipkés szoknyacsipeszt is készíthet magának. Ön mit gondol a látottakról, menő a szoknyás kerékpározást támogató találmány vagy inkább cikinek és lehúzásnak találja az ilyen kiegészítőket? Szavazzon!

1359 szavazat 1364 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta