Photoshop-baki: Ijesztő végtagokat kaptak a modellek

Nem kegyelmezett meg a modell lábainak a márka
Nem kegyelmezett meg a modell lábainak a márkarevolveclothing.com

Ebben a szezonban sem kellett sokat várni az újabb retusbalesetekre, az AnnTaylor és a Loft lidérces csípőradírozása után újabb márkák alázták meg modelljeiket hasonló horror filmbe, de legalábbis Tim Burton alkotásokba illő munkákkal. Az egyébként csinos ruhákban utazó Revolve például egyik nyári rövidnadrágjának népszerűsítését rontotta el azzal, hogy a márka webshopján található képen Barbie baba-szerű lábakat, szürreális vádlit és bőrszínt rajzolt a feltételezhetően egészséges és dekoratív külsejű modelljének.

A túlbuzgó retusőr még ennél is tovább ment, amikor a mobil applikációkhoz készített képekhez érkezett és egyszerűen összeragasztotta a körülbelül 20.000 ezer forintos rövidnadrágot reklámozó modell lábujjait. Persze, a pozitív oldalát is nézhetnénk a dolognak, legalább nem arra törekedtek a márkánál, hogy csontsovánnyá faragják modelljüket. De az ég szerelmére, vajon milyen probléma lehetett azokkal a lábujjakkal, hogy így el kellett azokat homályosítania a mesterembereknek?

A könyökét rajzolták át a fehérnemű modellnek
A könyökét rajzolták át a fehérnemű modellneknordstromrack.com

„Pokoli jó úszónak kell lennie” – ilyen és ehhez hasonló vicces hozzászólások érkeztek az egyszerre furcsára és félelmetesre sikerült eredmény láttán a bustle.com oldalára, akik a psdisaster.com-hoz hasonlóan előszeretettel jegyzik az efféle bakikat.

Melyik retusbaki a bénább?

Nem kímélte fehérnemű modelljét a Nordstrom sem, akik igencsak markáns könyökkel és csípővel lepték meg modelljüket. Bár az is előfordulhat, hogy a modellnek eleve ki volt ficamodva a könyöke, de azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy lesérülve állították volna kamerák elé a márkánál.

Ritkán szokott ehhez hasonló előfordulni, de volt olyan kommentelő, aki a márka védelmére kelt és azt állította, hogy a nagyon sovány embereknek bizony gyakran így néz ki a könyöke a nagyon alacsony testzsír és izomszövet miatt. Szerencsére esélyes, hogy nem erről van szó, a modell ép és egészséges, valószínűleg inkább a fotózást követő utómunkák ludasak az ügyben. Önnek melyik photoshop-baki szúrja jobban a szemét? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek