OFFLINE

Heti kedvenc: a fehér farmernadrág

2014. július 2., szerda 17:29

A fehér minden nyáron nagy sláger, és ha akarja, ebben a szezonban is teljesen száműzheti az élénk és pasztellszíneket. Persze sok szabályt kell betartani annak, aki a fehéret fehérrel akarja hordani. Szerencsére vannak más lehetőségek is, ezt mutatjuk be a hajtás után e heti kedvencükkel, a fehér farmernadrággal. 

A leárazásokon nincs hiány színes és mintás blúzokból, és szinte mindegy, hogy milyet választunk, a fehér nadrághoz mindegyik illeni fog, ahogyan egy barna szandállal vagy táskával sem lehet mellényúlni. 

Ősszel már megnéztük, hogyan érdemes kombinálni a csíkos pulóvert. Ennek a jól variálható darabnak a nyári verziója, a hosszú ujjú csíkos póló remekül illik e heti kedvencünkhöz is. Természetesen nem kell ragaszkodni a fekete-fehér színösszeállításhoz, a kiegészítők is lehetnek vadabb színűek. 

A mintás inget le lehet cserélni egy mintás, de ujjatlan blúzra is. Az egyenes szabású felső helyett persze peplumosat is választhat. Nem, egyelőre nem ment ki a divatból a derékkörnyéki fodor, és az akciós darabok között biztosan talál olyat, ami tetszik. 

Ha egy kicsit elegánsabban szeretne öltözni, nem kell mást tennie, csak vegye elő kedvenc magas sarkú cipőjét, egy egyszerű, de elegáns inget és a hozzájuk illő kiegészítőket. Ha unja a hétköznapi darabokat, akkor szerezzen be egy fémesen fényes táskát vagy cipőt, ezek kisebb valószínűséggel jönnek majd szembe önnel, mintha mondjuk egy fekete tűsarkút venne fel.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta