OFFLINE

Így lehet pénzt keresni a Youtube-bal

2014. június 29., vasárnap 12:47

Ha valakit jó üzleti érzékkel áldott meg a sors, szinte bármiből képes pénzt csinálni. Hatványozottan igaz ez 2014-re és a webkettes világra. Gondolta volna, hogy ha megnéz egy videót a Youtube-on, azzal bevételt generál a feltöltőjének? Természetesen nem az ön zsebéből húzzák ki ezt a pénzt (jó esetben), viszont semmiképpen nem mehetünk el szó nélkül a Rachel 'Bunny' Mayer, ismertebb nevén a GRAV3YARDGIRL-jelenség mellett.

A lány Houstonban él és fura stílusának (egyaránt a megjelenésére és a beszédjére gondolunk) köszönhetően közel 900 ezren követik Instagramon, 400 ezren Facebookon és több mint 200 ezren Twitteren. A népszerű videómegosztó portálon még ennél is többen, majdnem hárommillióan figyelik, hogy éppen mit töltött fel. Ezeknek az elképesztő számoknak és természetesen a nála elhelyezett hirdetéseknek köszönhetően évente több mint egymillió dollárt (200 millió forintot) keres. Nem rossz, ugye?

A videóit elnézve nem nehéz elhinni Mayerről azt, hogy évekkel ezelőtt szellemvadászként kezdte pályafutását. Azóta kibővítette palettáját és ír sminkekről, szépségápolásról és a mindennapi öltözékeit (outfitjeit) is megosztja a követőivel. Egyik legnépszerűbb sorozata az „Ez tényleg működik?”, amiben gyakran emlegetett praktikákat tesztel. A videóra kattintva megnézheti, hogy néz ki és mivel foglalkozik a közösségimédia-zseni lány.

Itthon is egyre népszerűbbek a vloggerek

A vlogger szó egyébként a videóblogger rövidítése, külföldön így hívják őket, viszont Magyarországon is egyre többel találkozhatunk. Mi most bemutatunk három olyan hölgyet, akik rendszeresen látják el az olvasóikat kisfilmekkel – amikben változatos témákat, például aznap viselt sminkeket, hajfestési praktikákat mutatnak be vagy éppen személyesebb témákat feszegetnek.

The very style blog

Szandra évek óta vezeti The very style blog nevű weboldalát, ahol főleg szépségápolással foglalkozik. Hetente (általában szombatonként) jelentkezik videókkal, amikben bemutatja a sminkjeit, termékekről alkot véleményt és megosztja a legújabb szerzeményeit – legyen szó szépségápolásról vagy divatról. Szandrának több mint 5 ezer feliratkozója van, Youtube csatornája ide kattintva érhető el.

Szandra hetente jelentkezik új videóval.
Szandra hetente jelentkezik új videóval.
Fotó: Youtube / The Very Style

SzilvaleSzilvuple

Szilva Plum Lipstick nevű blogjához készített Youtube-fiókot, ahol több mint 3 ezer ember követi. Főleg sminkeket mutat be, de azokat rendkívül igényesen, közérthetően és minőségi módon teszi. Legutóbb egy vidám nyári sminket osztott meg, amit a lenti videón meg is tekinthet.

Nojko

Nojko sajnos már fél éve nem töltött fel új videót csatornájára, pedig nagyon szerettük nézegetni informatív kisfilmjeit. Reméljük, hogy hamarosan visszatér és szerintünk így van ezzel az 5600 feliratkozója is. Addig is érdemes szemezgetni a régebbi videói közül – rendkívül hasznosak!

Ön keresne vloggerként pénzt a Youtube-bal?

  • 665
    Igen, mindjárt neki is állok!
  • 790
    Szívesen, csak félénk vagyok, nem mutogatnám magam.
  • 585
    Dehogy, nem az én világom.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta