OFFLINE

Heti kedvenc: a farmer rövidnadrág, minden nyár slágere

2014. június 25., szerda 13:52

Nemcsak a fehér trikó, hanem a farmersort is egy igazi kulcsdarab, ha a nyári öltözködésről van szó. Tökéletes akkor is, ha sétálni vagy strandolni megy az ember, de ha nem túl szigorú a dress code, akkor talán még a munkahelyre is fel lehet venni egy csinosabb blúzzal és a megfelelő kiegészítőkkel. A hajtás után négy összeállítással mutatjuk meg, hogyan lehet kombinálni egy rövidnadrágot az idei divatnak megfelelően!

A tengerész stílus minden nyáron felbukkan, nincs ez másként idén sem, így ha a szekrényében nem lennének megfelelő ruhadarabok és kiegészítők ehhez, akkor mindenképpen szerezzen be pár csíkos, kék vagy piros holmit, mert biztos, hogy több szezonon keresztül tudja majd használni ezeket. 

Nem tudjuk, hogy a pálmafa is hasonló karriert fut-e majd be, de idén mindenképpen nagyon divatos ez a minta. Persze bármilyen hosszú ujjú ing vagy blúz megteszi a képen látható darab helyett, lényeg, hogy könnyű anyagból, lehetőleg pamutból vagy lenvászonból legyen, így a melegebb napokon is kellemes viselet lesz. 

A picit hűvösebb és lazább napokra ajánljuk a következő összeállítást. Természetesen itt sem kell ragaszkodni az óriási mintákhoz, egy egyszerű szürke pulóver is megteszi, de ebben az esetben legalább a kiegészítők legyenek nagyon színesek, mégiscsak nyár van. 

Végül következzen egy "alkalmi" szett. Hogy idén hogyan érdemes hordani a magas sarkú szandálokat, arról már korábban is írtunk, de itt van még egy opció, aminek természetesen e heti kedvencünk is fontos eleme. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta