OFFLINE

Végre egy menő hableányos kollekció

2014. június 21., szombat 15:34

A Disney filmek és -szereplők gyakran ihletnek ruhakollekciókat, de ritkán olyanokat, amik hordhatóak vagy legalább nem túl giccsesek: a közelmúltban ilyen volt a Demóna plus size gyűjteménye, és Lady Gaga egyedi farmere, de általában a tervezők megmaradnak az elárverezésre készített estélyiknél és a Disney-hősnős szkeccseknél, az oly divatos rajzfilmes minták pedig gyakran elkerülik a férfikollekciókat.

A londoni férfi-divathéten Bobby Abley-től végre megkapták a pasik is a maguk betevő Disney-adagját: az Andersen Kis hableányából készített rajzfilm ikonikus szereplőinek szempárja vagy sziluettje került rá a 2015. nyarára tervezett férfipulóverekre, pólókra és az egyedi, Danny Hyland által tervezett gördeszkákra.

Abley természetesen nem az első tervező, aki Disney motívumokban gondolkozott, Marc Jacobs 2013-as tavaszi-nyári férfikollekciójába kerültek Mickey egeres pulcsik. Gyerekkort idéző, néhol csicsába hajló pulóvermintákat egyébként Jeremy Scott Moschino kollekciójában és a Kenzónál is találnak a trendmániás férfiak.

Meg persze a fast fashion boltokban, ha van türelmük kitúrni a megfelelő darabot a rengeteg pálmafás és hawaii mintás cucc közül. A tervezők szerint a rajzfilm menő, de ön mit gondol a trendről? Jó dolog feltűnő tréningekben és pólókban grasszálni vagy inkább ciki?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1022 szavazat 915 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta