OFFLINE

Bréking: csinosak voltak az ascoti derbi női!

2014. június 19., csütörtök 13:35

Mi (is) nagyon szeretünk rosszul öltözött brit nőket nézegetni, de erre most nem lesz lehetőség, az ascoti derbire ugyanis minden nőnek sikerült nagyon jól felöltöznie. Senki nem szerepel kilógó bugyival vagy részegen a fotókon, és a legtöbb lóverseny-látogatóról nehéz megmondani első pillantásra, hogy a királyi család tagja, vagy átlagos földi halandó. A jólöltözöttség oka valószínűleg a szigorú dress code, amit pár éve vezettek be Ascotban és nagyon szigorúan ellenőriznek a kapuknál – nem úgy, mint Cheltenhamben vagy Epsomban...

Bizarr kalapokban viszont most sincs hiány, van, aki csipkebokorral fején és van, aki valódi rózsákkal partizik, nézze csak meg! A galériában természetesen megtalálja a kifogástalanul elegáns királyi családot is – Katalin hercegnét nem, mert ő idén sajnos kihagyta a derbizést. Kattintson és merüljön el a napos angliai képekben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta