OFFLINE

Sarah Jessica Parker vagy Jennifer Lopez szettje rosszabb?

2014. június 18., szerda 08:45

Ki a rosszabb?

  • 414
    Jennifer Lopez
  • 865
    Sarah Jessica Parker

Előző héten hiány volt vörös szőnyeges eseményekből, de a híres nők azért nem tétlenkedtek: Sarah Jessica Parker egy jótékonysági vacsorán mutatta meg, hogy az ejtett vállú ruhák is lehetnek igazán rondák, Jennifer Lopez pedig egy Dr. Dre boltot promózott borzalmas összeállításában.

SJP filigrán teste teljesen eltűnt a túl bő, túl kislányos, túl pasztellszín estélyiben, mellyel szemmel láthatóan nem tudott mit kezdeni. Hol itt emelgette, hol ott, de teljesen elveszett alakja a legrosszabb turkálós fogásokat idéző Schiaparelli Couture ruhában.

Lopez bőrből készült, arany-fekete színekben játszó miniszoknyája és felsője egyszerre volt közönséges és előnytelen, de mégis volt valami retrós bája. Bennünk a 90-es évek legrosszabb emlékeit idézi fel, de ha önben nem, akkor itt most Sarah Jessica Parkerre fog szavazni. Nos, mi a rosszabb ön szerint, a túl bő függöny-ruha, vagy a tapadós bőrszett?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta