Menő vagy ciki a dizájntampon?

Íme azok a dobozok, amiket Sarah Arnett tervezett a Libresse-nek.
Íme azok a dobozok, amiket Sarah Arnett tervezett a Libresse-nek.libresseperiodcouture.com

Azokra a napokra minden nőnek megvan a bevált módszere: van, aki a betétet részesíti előnyben és akadnak olyanok is, akik inkább a tampon mellett teszik le a voksukat. Utóbbi kedvelőinek jó hírünk van: ha már unják, hogy hónapról hónapra ugyanazzal a semmilyen kinézetű tárggyal találkoznak, most vásárolhatnak belőle dizájnolt verziót is.

A Libresse fejéből pattant ki az az ötlet, hogy versenyt hirdetnek (Your couture néven), ahol mindenki megmutathatja, milyen külsőt álmodott meg a tamponok csomagolásának. Az apropó nem más, minthogy a cég Sarah Arnett-tel együttműködve új terveket mutatott be a közelmúltba. A hetente 50 legjobb beérkezett pályamű gazdája egyébként automatikusan megkapja a tervezőnő egyik sminkes táskáját is.

A már beküldött mintákról egyébként nekünk a Zewa papírzsebkendői jutnak eszünkbe, reméljük, hogy valami fantáziadúsabb is befut majd a verseny során. A pillanatnyi hype-on kívül nem teljesen értjük, hogy mi a célja és a célcsoportja ennek a terméknek, hiszen ki az, aki a leginkább dugdosott használati tárgyának kinézetére ennyire kínosan ügyelne? Ön venne ilyet? Ha igen, nyomjon a poszt végén a Menő gombra, ha viszont hülyeségnek tartja, a Ciki lesz a megfelelő kattintás.

Ha szeretne ilyet, rossz hírünk van: a termék csak Skandináviában lesz kapható!

Nem egy szokványos honlap.
Nem egy szokványos honlap.libresseperiodcouture.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (3001) (2253) Ciki!
Mustra