OFFLINE

Menő vagy ciki a dizájntampon?

2014. június 18., szerda 20:30

Íme azok a dobozok, amiket Sarah Arnett tervezett a Libresse-nek.
Íme azok a dobozok, amiket Sarah Arnett tervezett a Libresse-nek.
Fotó: libresseperiodcouture.com/

Azokra a napokra minden nőnek megvan a bevált módszere: van, aki a betétet részesíti előnyben és akadnak olyanok is, akik inkább a tampon mellett teszik le a voksukat. Utóbbi kedvelőinek jó hírünk van: ha már unják, hogy hónapról hónapra ugyanazzal a semmilyen kinézetű tárggyal találkoznak, most vásárolhatnak belőle dizájnolt verziót is.

A Libresse fejéből pattant ki az az ötlet, hogy versenyt hirdetnek (Your couture néven), ahol mindenki megmutathatja, milyen külsőt álmodott meg a tamponok csomagolásának. Az apropó nem más, minthogy a cég Sarah Arnett-tel együttműködve új terveket mutatott be a közelmúltba. A hetente 50 legjobb beérkezett pályamű gazdája egyébként automatikusan megkapja a tervezőnő egyik sminkes táskáját is.

A már beküldött mintákról egyébként nekünk a Zewa papírzsebkendői jutnak eszünkbe, reméljük, hogy valami fantáziadúsabb is befut majd a verseny során. A pillanatnyi hype-on kívül nem teljesen értjük, hogy mi a célja és a célcsoportja ennek a terméknek, hiszen ki az, aki a leginkább dugdosott használati tárgyának kinézetére ennyire kínosan ügyelne? Ön venne ilyet? Ha igen, nyomjon a poszt végén a Menő gombra, ha viszont hülyeségnek tartja, a Ciki lesz a megfelelő kattintás.

Ha szeretne ilyet, rossz hírünk van: a termék csak Skandináviában lesz kapható!

Nem egy szokványos honlap.
Nem egy szokványos honlap.
Fotó: libresseperiodcouture.com/
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1465 szavazat 1914 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta